Καλοντυμένες και κακοντυμένες σε παρουσίαση μυθιστορήματος, στο Μουσείο Μπενάκη

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Καλοντυμένες και κακοντυμένες σε παρουσίαση μυθιστορήματος,  στο Μουσείο Μπενάκη

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, βρέθηκε στην παρουσίαση ανέκδοτου μυθιστορήματος του Νίκου Καζαντζάκη, "Ο Ανήφορος", στο Μουσείο Μπενάκη, τη Δευτέρα 10/10/2022. Εκεί παρευρέθηκαν πολλά πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου. Πάμε να δούμε τις εμφανίσεις τους. Κάποιες κυρίες ήταν καλοντυμένες, άλλες όχι και τόσο.

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities

Ο Τάσος Νούσιας και η Κατερίνα Λέχου πόζαραν μαζί. Η Κατερίνα επέλεξε ένα κόκκινο σετάκι, το οποίο απαρτίζεται από παντελόνι και πουκάμισο. Της πάει πολύ αυτό το χρώμα.

Τάσος Νούσιας-Κατερίνα Λέχου

Η αγαπημένη ηθοποιός Αναστασία Τσιλιμπίου, εμφανίστηκε με ένα μαύρο, midi φόρεμα, με πουά σχέδιο. Το συνδύασε με μαύρες γόβες. Πολύ ωραία κομμάτια, όμως το δερμάτινο jacket και η shopper, μαύρη τσάντα που κρατάει, δεν ταιριάζουν καθόλου.

 Αναστασία Τσιλιμπίου

Η Έλλη Στάη, επέλεξε ένα ασπρόμαυρο, εμπριμέ πουκάμισο, με στενό μπλε τζιν και ασπρόμαυρες γόβες. Ολοκλήρωσε το look της με μία τσάντα μπλε. Δεν τρελάθηκα με το look της... την έχουμε δει και με καλύτερες εμφανίσεις.

 Έλλη Στάη

Συνεχίζουμε με την Μαρίνα Γιώτη, η οποία ποζάρει με τον σύζυγο της Κώστα Κρομμύδα, φορώντας ένα μαύρο, mini φόρεμα, με κόκκινα και πορτοκαλί σχέδια σε όλο το μήκος του. Το συνδύασε με μαύρα loafers. Θα μπορούσε να μη βάλει καλσόν, ή τουλάχιστον να επιλέξει ένα πιο λεπτό, το οποίο να είναι ματ.

Κώστας Κρομμύδας-Μαρίνα Γιώτη

Τέλος, έχουμε την Ευγενία Δημητροπούλου, η οποία έκανε ένα total black look, με πράσινη τσάντα και γόβες με print φιδιού. Το σύνολο της απαρτίζεται από σακάκι, παντελόνι και lingerie top. Πολύ απλή.. δεν τρελάθηκα .

Ευγενία Δημητροπούλου