Καλοντυμένες και κακοντυμένες στην εκδήλωση της Lancôme, για τα 10 χρόνια La Vie Est Belle

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Πηγή: NDP
Πηγή: NDP

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, βρέθηκε στην εκδήλωση της Lancôme, για τα 10 χρόνια La Vie Est Belle, χθες 13/10/2022. Εκεί παρευρέθηκαν πάρα πολλές κυρίες της ελληνικής showbiz... κάποιες ήταν καλοντυμένες, άλλες όχι και τόσο. Πάμε να τις δούμε.

Τι φόρεσαν;

Η εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή μου άρεσε πάρα πολύ. Επέλεξε ένα εμπριμέ, μωβ φόρεμα, με φούξια και πορτοκαλί πεταλούδες, το οποίο συνδύασε με μαύρες, καουμπόικες μπότες μέχρι το γόνατο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Συνεχίζουμε με την Ελένη Τσολάκη και την Μαρία Φραγκάκη, οι οποίες ποζάρουν μαζί. Η Ελένη τώρα τελευταία κάνει πάρα πολύ ωραίες εμφανίσεις... και μάλιστα τις περισσότερες φορές με πολύ χαμηλό κόστος, από το αγαπημένο μας Zara. Αυτή τη φορά φόρεσε ένα γκρι co-ord set, με μία απλή, λευκή μπλούζα και τα συνδύασε με τις πιο ωραίες γόβες, από το είναι Dior. (Δες εδώ και μία εμφάνιση της με Zara κομμάτια από 17,95 €).

Η Μαρία ντύθηκε στα μπλε! Πιο συγκεκριμένα φόρεσε μπλε παντελόνι και σατέν μπλε πουκάμισο στην ίδια απόχρωση. Τα συνδύασε με απίστευτα μαύρα mules, αν και θα προτιμούσα να φορέσει ένα πουκάμισο σε άλλο χρώμα για να κάνει color blocking.

Ελένη Τσολάκη-Μαρία Φραγκάκη

Η Μαρία Αντωνά ποζάρει με τον αρραβωνιαστικό της, Άρη Σοϊλέδη, με total black looks. Η Μαρία έβαλε ένα μαύρο blazer, από μέσα bralette, ψηλόμεσο παντελόνι, μεταλλιζέ πέδιλα και κράτησε ένα τέλειο τσαντάκι από τον οίκο Saint Laurent.

Μαρία Αντωνά-Άρης Σοϊλέδης

Η Πένυ Αγοραστού φόρεσε ένα γαλάζιο σακάκι και από μέσα επέλεξε το μαύρο χρώμα. Θα προτιμούσα να επιλέξει το εκρού, αντί αυτού, καθώς θα τη φώτιζε περισσότερο.

Πένυ Αγοραστού

Η Άννα Πρέλεβιτς και η αδερφή της Τέα, ντύθηκαν στα μαύρα. Η Άννα με ένα διάτρητο φόρεμα και μεταλλιζέ πέδιλα, ενώ η Τέα με ένα midi φόρεμα και μποτάκια. Ακόμη έβαλε ένα μαύρο jacket από πάνω, το οποίο δεν ταιριάζει με το ύφος του υπόλοιπου ντυσίματος... θα μπορούσε να φορέσει κάποιο άλλο πανωφόρι.

Άννα Πρέλεβιτς-Τέτα Πρέλεβιτς

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου ποζάρει με την φίλη της Μαρία Παπαγεωργίου, με ένα μαύρο μπλέιζερ, κολλητό μπλε τζιν, λευκή μπλούζα, μαύρα μποτάκια και πράσινη τσάντα. Δεν μου άρεσε... ήταν πολύ απλή και τα στενά τζιν δεν είναι καθόλου στη μόδα.

Εν αντιθέσει η Μαρία είχε μία πολύ κομψή και ταυτόχρονα casual εμφάνιση, καθώς φόρεσε ένα co-ord σετάκι, το οποίο απαρτίζεται από φούξια μακριά φούστα και ζακετάκι, συνδυασμένα με sneakers και vintage Louis Vuitton τσαντάκι.

Βάλια Χατζηθεοδώρου-Μαρία Παπαγεωργίου

H Ελιάνα Χρυσικοπούλου εμφανίστηκε με ένα wide leg τζιν σε γκρι χρώμα, λευκή μπλούζα-ζιβάγκο και φούξια τσάντα. Το μόνο που θα άλλαζα στην εικόνα είναι το κιμονό. Στη θέση της θα φορούσα ένα πιο μακρύ, κοντά στα χρώματα της τσάντας.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Η Δέσποινα Καμπούρη, επέλεξε ροζ παντελόνι και λευκή μπλούζα, τα οποία συνδύασε με εκρού γόβες. Μου λείπει ένα πανωφόρι.

Δέσποινα Καμπούρη