Γενέθλια 10 χρόνων, γνωστού ιατρείου στο Ψυχικό: Οι καλοντυμένες και οι κακοντυμένες

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
NDP
NDP

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, βρέθηκε στο event που διοργάνωσε το ιατρείο Dr. Lolis στο Ψυχικό, για τα 10 χρόνια λειτουργείας του, τη Δευτέρα 17/10/2022. Εκεί παρευρέθηκαν πάρα πολλοί celebrities. Κάποιες κυρίες ήταν καλοντυμένες... άλλες όχι και τόσο.

Οι εμφανίσεις τους στο ιατρείο

Μία από τις πιο καλοντυμένες, ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία επέλεξε ένα τιρκουάζ mini, μακρυμάνικο φόρεμα, συνδυασμένο με ψηλοτάκουνες μπότες σε εκρού χρώμα και ένα γαλάζιο τσαντάκι.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Στη συνέχεια έχουμε την εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου, η οποία επέλεξε ένα λεοπάρ κουστούμι. Ενώ μου αρέσει γενικά το λεοπάρ, το print του συγκεκριμένου υφάσματος δε με τρελαίνει... ωστόσο έκανε την τέλεια επιλογή στα μαλλιά της, καθώς τα έπιασε σε χαμηλή αλογοουρά, η οποία της πηγαίνει πολύ.

Μαρία Κορινθίου

Η Ελένη Τσολάκη αυτή τη φορά με απογοητεύει. Τον τελευταίο καιρό κάνει πολύ ωραίες εμφανίσεις, την Δευτέρα όμως ντύθηκε πάρα πολύ απλά. Το look της και γενικά το styling, δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Το μόνο κομμάτι που ξεχωρίζω είναι οι συγκλονιστικές καουμπόικες μπότες της.

Ελένη Τσολάκη

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, επέλεξε ένα καφέ co-ord set, το οποίο απαρτίζεται από crop top και μακριά φούστα. Πολύ ωραίο σύνολο, όμως τα λαχανί mules είναι 100% λάθος. Εκτός από το γεγονός ότι είναι άκρως καλοκαιρινά και είμαστε στα τέλη του Οκτώβρη, δεν ταιριάζουν με το ύφος του φορέματος. Γόβες με kitten τακούνι ή ψηλές μπότες, θα ήταν ιδανικές.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η Κατερίνα Στικούδη, έκανε ένα total white look, το οποίο απαρτίζεται από ένα πολύ ωραίο top, ένα τζιν παντελόνι, ελαφρός ανοιχτό κάτω, XL πέδιλα και ένα bomber jacket σε διαφορετικό χρώμα, το οποίο δεν μπορεί να πει κανείς ότι ταιριάζει με το ύφος των ρούχων της... αλλά δε μου χαλάει και την εικόνα.

Κατερίνα Στικούδη

Η Τζούλια Νόβα, έκανε denim on denim, με σκούρο τζιν jacket, παντελόνι στο ίδιο χρώμα και από μέσα φόρεσε ένα σκούρο πουκάμισο. Το μόνο που θα άλλαζα είναι η μαύρη τσάντα με τις χρυσές λεπτομέρειες.

Τζούλια Νόβα

Η πάντα καλοντυμένη Τέτα Καμπουρέλη, επέλεξε για ακόμη μία φορά ένα εμπριμέ φόρεμα, το οποίο μοιάζει με κιμονό, στα χρώματα του πορτοκαλί, με λεπτομέρειες από πούπουλα στα μανίκια.

Τέτα Καμπουρέλη

Την Έλενα Κρεμλίδου την κατατάσσω στην ίδια κατηγορία με την Ελένη Τσολάκη. Πολύ απλή εικόνα, χωρίς κανένα ενδιαφέρον.

Έλενα Κρεμλίδου

Τέλος έχουμε την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία ποζάρει με τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Η Κάτια φόρεσε ένα τέλειο τζιν, με μαύρο μπλέιζερ και μαύρη μπλούζα.. δεν τρελάθηκα με την συνολική εικόνα.

Η Βρισηίδα, από την άλλη έχει βελτιωθεί στυλιστικά. Επέλεξε ένα μπλέιζερ φορεμένο σαν φόρεμα, με λευκό πουκάμισο από μέσα, μαύρο καλσόν και υπέροχες μαύρες μπότες. Φυσικά όμως, μπορεί και πολύ καλύτερα!

Κάτια Ταραμπάνκο-Βρισηίδα Ανδριώτου