Καλοντυμένες και κακοντυμένες στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Αρσενάκου στο Συνταγμα

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities

Julie Saropoulos
Fashion Editor
NDP
NDP

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Αρσενάκου, στο Public Συντάγματος, την Τρίτη 18/10/2022. Εκεί παρευρέθηκαν πάρα πολλές κυρίες της ελληνικής showbiz... κάποιες ήταν καλοντυμένες, άλλες όχι και τόσο. Πάμε να τις δούμε.

Τι φόρεσαν στην παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Αρσενάκου;

Θα ξεκινήσουμε με την Άννα Βίσση, η οποία ακολούθησε το Barbiecore trend, δημιουργώντας ένα look το οποίο είναι head to toe φούξια. Πιο συγκεκριμένα, εμφανίστηκε με ένα εξαιρετικό κουστούμι, με σατινέ ύφασμα και χαλαρή γραμμή. Το συνδύασε με εμπριμέ, πολύ ιδιαίτερα sneakers σε λεοπάρ print, τα οποία επίσης έχουν φούξια λεπτομέρειες.

Γιώργος Αρσενάκος-Θοδωρής Φέρρης-Άννα Βίσση

Και η Καίτη Γαρμπή, η οποία πόζαρε με τον Διονύση Σχοινά, επέλεξε το φούξια χρώμα στο παλτό της. Από μέσα επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι και μαύρο πουκάμισο. Δεν τρελάθηκα με την εμφάνιση της.

Πρόσφατα είχε φορέσει ένα κουστούμι, το οποίο της πήγαινε περισσότερο (δες το εδώ).

Καίτη Γαρμπή-Διονύσης Σχοινάς

Ο Γιώργος Λιβάνης πόζαρε με την Κρυσταλλία Ρήγα, η οποία επέλεξε ένα τέλειο φόρεμα από το Zara, με ημιδιάφανο ύφασμα και τιρκουάζ σχέδια.

Γιώργος Λιβάνης-Κρυσταλλία Ρήγα

Η Κόνι Μεταξά ποζάρει με τον πατέρα της Λευτέρη Πανταζή, με ένα total black look και κόκκινο κραγιόν. Πολύ chic... μου αρέσει.

Λευτέρης Πανταζής-Κόνι Μεταξά

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Demy, είχε μία από τις αγαπημένες μου εμφανίσεις. Μπορεί να είναι απλή.. όμως συνδύασε πολύ ωραία τα κομμάτια. Πιο συγκεκριμένα, έβαλε ένα mini μαύρο φόρεμα, με μία ζακέτα εκρού και τα συνδύασε με μαύρα loafers και λευκές κάλτσες.

Demy

Η Ζόζεφιν έκανε ένα leather on leather look. Εμφανίστηκε με ένα δερμάτινο παντελόνι, ένα crop top, μακρύ παλτό και ένα τέλειο αξεσουάρ, τα γάντια. Το μόνο που θα άλλαζα είναι το παντελόνι... θα προτιμούσα να φορέσει ή ένα πιο φαρδύ ή μία μακριά δερμάτινη φούστα που είναι τάση.

Ζόζεφιν

Έπειτα έχουμε την εμφάνιση της Ασημίνας Χατζηανδρέου, η οποία ποζάρει με τον σύντροφο της Χρήστο Δάντη, φορώντας ένα κεραμιδί εμπριμέ φόρεμα, ψηλές μαύρες μπότες και καπέλο. Πολύ ωραία εμφάνιση.

Χρήστος Δάντης-Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η Χριστίνα Σάλτη φόρεσε ένα μαύρο μπλείζερ σαν φόρεμα, με ψηλοτάκουνες μπότες σε μπεζ χρώμα. Δε τρελάθηκα με την εμφάνιση της.

Χριστίνα Σάλτη

Η Κατερίνα Λιόλιου είχε την καλύτερη εμφάνιση της βραδιάς. Επέλεξε ένα τέλειο λευκό πουκάμισο με μπλε ρίγες, με ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι, μπλέιζερ, χοντρή ζώνη, χρυσά κοσμήματα και τα πιο trendy παπούτσια του φθινοπώρου, τα clogs.

Κατερίνα Λιόλιου

Η παρουσιάστρια Αλεξάνδρα Καϋμένου φόρεσε ένα πολύ εντυπωσιακό κομμάτι, ενώ το υπόλοιπο σύνολο ήταν ήρεμο. Αυτό ήταν το αστραφτερό σακάκι της.

Αλεξάνδρα Καϋμένου

Η Τάνια Μπρεάζου δε μου άρεσε. Φόρεσε κάτι το οποίο ήταν τάση πριν δύο χρόνια. Το χρωματιστό οπάκ καλσόν, συνδυασμένο με σύνολο σε εντελώς διαφορετικό χρώμα. Θα συμφωνούσα με το οπάκ καλσόν μόνο εάν όλο το look ήταν σε αυτό το μουσταρδί χρώμα.

Η Χριστίνα Μηλιού ήταν casual, με ένα oversized παντελόνι, λευκά sneakers, και τσάντα από τον οίκο Gucci. Αυτό που θα άλλαζα σίγουρα είναι το ζακετάκι, καθώς δεν ταιριάζει με το ύφος του υπόλοιπου συνόλου της.

άνια Μπρεάζου-Γιώργος Αρσενάκος-Χριστίνα Μηλιού