Καλοντυμένες και κακοντυμένες στη γιορτή του Νεκτάριου Σκαμνάκη

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities

Julie Saropoulos
Fashion Editor
NDP
NDP

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, βρέθηκε στην γιορτή του Νεκτάριου Σκαμνάκη, χθες 10/11/2022, στο μαγαζί Gypsy Jungle, στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί παρευρέθηκαν πολλοί επώνυμοι φίλοι του. Κάποιες κυρίες ήταν καλοντυμένες, άλλες όχι και τόσο. Πάμε να τις δούμε.

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities

Θα ξεκινήσουμε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία ποζάρει με το σύντροφο της Στάθη Σχίζα. Επέλεξε ένα midi φόρεμα, με ζεβρέ animal print, στα χρώματα του μωβ και του λευκού. Το συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια και δερμάτινο jacket. Δεν τρελάθηκα, αλλά δεν είναι και χάλια. Σίγουρα όμως, έπρεπε να κάνει κάτι με τα μαλλιά της.

Νεκτάριος Σκαμνάκης-Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η Ραμόνα Βλαντή, μας έχει συνηθίσει στις κομψές εμφανίσεις της. Έκανε ένα black look και προσέθεσε ένα φλοράλ κιμονό. Επέλεξε τέλειες μαύρες καουμπόικες μπότες! Με το μόνο κομμάτι που δεν συμφωνώ είναι το δερμάτινο jacket.

Ραμόνα Βλαντή

H Χριστίνα Κεφαλά φόρεσε ένα δερμάτινο, mini φόρεμα, με δερμάτινες high knee μπότες. Ήταν οverdressed θα έλεγε κανείς.

Χριστίνα Κεφαλά

Η Μέγκυ Ντρίο μου άρεσε πολύ. Επέλεξε ένα στράπλες catsuit, το οποίο είναι πολύ μεγάλη τάση. Το συνδύασε με ψηλές, μαύρες μπότες.

Μέγκυ Ντρίο

Η Κατερίνα Στικούδι παρευρέθηκε με τον σύζυγο της Βαγγέλη Σερίφη, και για ακόμη μία φορά ντύθηκαν matchy-matchy (χαχα). Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που συνδυάζει το αθλητικό και το sexy στιλ.

 Κατερίνα Στικούδη-Νεκτάριος Σκαμνάκης-Βαγγέλης Σερίφης

Η Πελαγία Καζολέα, δε μου άρεσε δυστυχώς. Έκανε μία πολύ basic εμφάνιση με μαύρο φόρεμα και πουά καλσόν.

Πελαγία Καζολέα

Μία από τις πιο basic εμφανίσεις είχε και η Έλενα Κρεμλίδου, αφού φόρεσε ένα μουσταρδί πλεκτό και ένα μαύρο τζιν, wide leg, συνδυασμένα με sneakers.

Έλενα Κρεμλίδου

Τέλος, έχουμε την εμφάνιση της Σοφιάνας Αβραμάκη η οποία φόρεσε ένα τέλειο αστραφτερό τοπ, το οποίο είναι πολύ τάση (δες εδώ 4 αστραφτερά ρούχα με πούλιες από το Zara). Το συνδύασε με καφέ παντελόνι και ankle boots.

Νεκτάριος Σκαμνάκης-Σοφιάνα Αβραμάκη