Η ολόσωμη φόρμα από τη Celia Kritharioti, με την οποία τραγούδησε στα μπουζούκια η Δέσποινα Βανδή, είναι από άλλον πλανήτη!

Αναδρομή σε προηγούμενες εμφανίσεις της από την ίδια σχεδιάστρια

Julie Saropoulos
Fashion Editor
NDP
NDP

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, βρέθηκε στην έναρξη του Έναστρον, όπου τραγούδησαν οι Melisses, μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, την Παρασκευή, 25/11/2022. Η Δέσποινα μας έχει συνηθίσει στις συγκλονιστικές εμφανίσεις, στο πλατό του Just The 2 of Us, όπου είναι κριτής, όμως αυτή τη φορά με την εμφάνιση της στην πίστα, το τερμάτισε! Εκεί ήταν και ο Βασίλης Μπισμπίκης (δες εδώ την αντίδραση του στην πρεμιέρα της) και πάμε να δούμε τι φόρεσε.

Το look της Δέσποινας Βανδή

Επέλεξε μία εντυπωσιακή ολόσωμη φόρμα, η οποία είναι πολύ ιδιαίτερη και φυσικά είναι δημιουργία της ταλαντούχας σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη. Πιο συγκεκριμένα, αυτό το μοναδικό glam look απαρτίζεται από κρυστάλλους και διαμάντια σε όλο το μήκος του. Ακόμη, η ολόσωμη αυτή φόρμα καταλήγει σε ψηλοτάκουνες μπότες και θυμίζει τα αναρταπτηκά "Pantashoes" του οίκου Balenciaga.

Δέσποινα Βανδή με δημιουργία της Celia Kritharioti
NDP

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που η Δέσποινα επιλέγει τον οίκο Celia Kritharioti. Παρακάτω θα δεις κι άλλες εντυπωσιακές εμφανίσεις της, με φόρεμα στο JT2US.

H Δέσποινα Βανδή με Celia Kritharioti

Δέσποινα Βανδή με δημιουργία της Celia Kritharioti
Instagram - @desp1navandi