Με διάφανο, mini φόρεμα η Ιωάννα Σαρρή στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη στα μπουζούκια - Σου βρήκαμε παρόμοιο στο Zara me 22,95 ευρώ

Θα τολμούσες ένα naked dress;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr βρέθηκε στο NOX, όπου τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος με την Καίτη Γαρμπή, το Σαββατοκύριακο (δες εδώ τις καλοντυμένες και τις κακοντυμένες στην πρεμιέρα). Εκεί παρευρέθηκε και ο Γιώργος Σαμπάνης, με τη σύντροφο του Ιωάννα Σαρρή. Ο Γιώργος Σαμπάνης φέτος εμφανίζεται στο Βοτανικό μαζί με την Έλενα Παπαρίζου και την Αναστασία κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Την Κυριακή 04/12/2022, συνόδευσε την Ιωάννα η οποία επέλεξε ένα naked dress (δες εδώ τι είναι και πως το φόρεσε η Δέσποινα Βανδή). Πάμε να δούμε το look της!

Το φόρεμα της Ιωάννας Σαρρή στα μπουζούκια

Πρόκειται για το διάφανο, mini φόρεμα από τούλι, με μπλε λουλούδια που θα δεις παρακάτω. Από μέσα φόρεσε μαύρα εσώρουχα και το συνδύασε με μαύρες ψηλές μπότες που δένουν με κορδόνια μπροστά.

Είναι αδιαμφισβήτητα η πιο αποκαλυπτική της εμφάνιση και στη συνέχεια έχω να σου προτείνω ένα παρόμοιο κομμάτι από το Zara σε τιμή σοκ.

Γιώργος Σαμπάνης-Ιωάννα Σαρρή

Αντίγραψε το look της Ιωάννας

Έχω να σου προτείνω ένα naked dress, όχι τόσο αποκαλυπτικό όσο της Ιωάννας, ωστόσο είναι κι αυτό κοντό, εμπριμέ και με βάση το μαύρο χρώμα. Η τιμή του ανέρχεται στα 22,95 € (κωδικός: 5039/825).

Zara φόρεμα