Καλοντυμένες και κακοντυμένες στα MadWalk 2022

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
NDP
NDP

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, βρέθηκε στα MadWalk 2022, στο γήπεδο του Tae Kwon Do, χθες 12/12/2022. Εκεί παρευρέθηκαν αμέτρητοι άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, με εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Κάποιες κυρίες ήταν καλοντυμένες... άλλες όμως όχι και τόσο.

Τι φόρεσαν;

Θα ξεκινήσουμε με τη Βενετία Καμάρα, η οποία επέλεξε ένα φόρεμα - τούρτα από τούλι, σε γκρι-μπλε χρώμα. Θυμίσε την Cinderella (και την Ariana Grande πριν λίγα χρόνια), καθώς το συνδύασε με ψηλά γάντια και έπιασε τα μαλλιά της ψηλά σε κότσο.

Βενετία Καμάρα

Η Καλομοίρα εμφανίστηκε στη σκηνή του MadWalk και χάρισε στο κοινό μία εμφάνιση που θα μείνει αξέχαστη. Στο κόκκινο χαλί επέλεξε ένα φόρεμα το οποίο συνδυάζει το μαύρο και το πράσινο, ενώ βλέπουμε μία αλλαγή στα μαλλιά της καθώς τα έβαψε ξανθά. Το φόρεμα δε μου αρέσει καθόλου δυστυχώς, τα μαλλιά της ωστόσο της πηγαίνουν πολύ.

Καλομοίρα

Η Μαρία Σολωμού είχε μία από τις αγαπημένες μου εμφανίσεις. Πιο sexy από ποτέ ποζάρει δίπλα στον Mente Fuerte, φορώντας ένα μαύρο catsuit (το οποίο είναι πολύ μεγάλη τάση), με στρας.

Mente Fuerte-Μαρία Σολωμού

Η Μαριέττα Χρουσαλά, η παρουσιάστρια του show (δες εδώ πως καλωσόρισε το κοινό) ήταν αρκετά απλή θα έλεγε κανείς. Θα προτιμούσα κάτι πιο εντυπωσιακό από ένα απλό μαύρο φόρεμα.

Μαριέττα Χρουσαλά

Η Evangelia έβαλε μία ημιδιάφανη μαύρη μπλούζα, η οποία καλύπτει το στήθος της με στρας και τη συνδύασε με μία υπέροχη μαύρη, maxi φούστα. Μου άρεσε πάρα πολύ και αυτή η εμφάνιση.

Evangelia

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έβαλε ένα μαύρο φόρεμα, με ημιδιάφανο ύφασμα και λεπτομέρειες με στρας ενώ συνδύασε γάντια και ασορτί πέδιλα.

 Ειρήνη Παπαδοπούλου

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επέλεξε επίσης φόρεμα με τούλι, όχι τόσο ογκώδες όσο της Βενετίας που είδαμε προηγουμένως, σε μαύρο χρώμα. Δεν τρελάθηκα αυτή τη φορά με το look της.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η Βρισηίδα Ανδριώτου εμφανίστηκε με ένα λαμπερό, mini φόρεμα και ασορτί αξεσουάρ. Το μόνο που θα άλλαζα είναι τα μαλλιά της, τα οποία έπιασε σε κοτσίδα και θα προτιμούσα το φόρεμα να έχει πιο μακρύ μήκος.

Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Josephine και η Έλενα Γαλύφα πόζαραν με τον Θέμη Γεωργαντά και ήταν πολύ εντυπωσιακές. Η Josephine με ένα τέλειο μεταλλιζέ τιρκουάζ κομμάτι και ιδιαίτερο χτένισμα, ενώ η Έλενα με ένα πολύ chic, κολλητό, maxi, μαύρο φόρεμα.

Θέμης Γεωργαντάς-Josephine Wendel-Έλενα Γαλύφα

Η Άσπα φόρεσε ένα λευκό κουστούμι με λεπτομέρειες από κρόσια με στρας. Αυτή τη φορά δε μου άρεσε.

Άσπα

Η Αναστασία ενώ είναι πολύ όμορφη και της πάει το φιστικί, κολλητό φόρεμα που επέλεξε, το βρίσκω άκρως καλοκαιρινό. Θα προτιμούσα να είχε ένα μακρύ μανίκι και στο άλλο να φορούσε ένα γάντι.

Anastasia

Η Ιωάννα Σαρρή επέλεξεένα μοναδικό head piece και φόρεμα, το οποίο θύμισε τον ωκεανό (αυτό είναι ένα από τα 5 micro-trends του 2023). Είναι στα χρώματα του ροζ και του κόκκινου και έχει μία από της αγαπημένες μου εμφανίσεις.

 Ιωάννα Σαρρή

Τέλος, η Marseaux έφερε το ρούχο στα μέτρα της, καθώς ενώ έβαλε ένα μακρύ πανωφόρι με σατινέ, ριγέ ύφασμα, το οποίο θυμίζει πουκάμισο και από μέσα επέλεξε μαύρο σύνολο και μαύρη ζώνη. Σίγουρα μπορούσε καλύτερα όμως.

Marseaux