Η πρωταγωνίστρια του Emily in Paris, Lily Collins, με το νέο fashion micro-trend, όπως δεν την έχουμε ξανά δει

Νέος κύκλος επισοδείων έρχεται στο Netflix

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Instagram - @lilyjcollins
Instagram - @lilyjcollins

Η αγαπημένη και ταλαντούχα ηθοποιός Lily Collins, έγινε γνωστή από την πετυχημένη σειρά του Netflix, Emily in Paris, της οποίας μάλιστα έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα της 3ης σεζόν, με τους λάτρεις της μόδας και της πόλης του φωτός, να ανυπομονούν για την έναρξης της προβολής στην πλατφόρμα του Netflix στις 21/12/2022.

Στη Νέα Υόρκη λοιπόν, χθες 15/12/2022, έγινε η πρεμιέρα της 3ης σεζόν και δε θα μπορούσε να μην εντυπωσιάσει, με τη στυλιστική επιλογή της.

Η εμφάνιση της Lily Collins στην πρεμιέρα του Emily in Paris

Είπε ναι στα στρας και το glitter, επιλέγοντας ένα λευκό mini φόρεμα, με μακριά μανίκια, φιόγκους, μαύρο καλσόν και XL τακούνια, τα οποία ήταν ασορτί με τις γυαλιστερές λεπτομέρειες του φορέματος. Το look της θύμισε τις εμφανίσεις της στη σειρά, ενώ τα μαλλιά της ήταν σε σινιόν.

Lily Collins
Instagram - @lilyjcollins

Πρόσφατα ωστόσο έκανε μία φωτογράφιση για το Who What Wear, στην οποία ακολούθησε το αγαπημένο μου micro-trend, το Motomami trend (δες εδώ τι είναι).

Τα δερμάτινα, αγωνιστικά jackets, τα φαρδιά παντελόνια με ενσωματωμένες επιγονατίδες, οι σπορ αποχρώσεις του κόκκινου και του μπλε και τα ειδικά γυαλιά motocross, δημιούργησαν την πιο ανατρεπτική εμφάνιση της Lily Collins, η οποία μας έχει συνηθίσει στα girly φορέματα και τα έντονα χρώματα.

Lily Collins
Instagram - @lilyjcollins, @whowhatwear

Δες ακόμη τα επικρατέστερα micro-trends του 2023.

Lily Collins
Instagram - @lilyjcollins, @whowhatwear