Καλοντυμένες και κακοντυμένες στα εγκαίνια μαγαζιού στην Κηφισιά

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities

Julie Saropoulos
Fashion Editor
NDP
NDP

Χθες, 20/12/2022 ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr παρευρέθηκε στα εγκαίνια του Jasmine στη Κηφισιά. Εκεί συνάντησε πολλούς celebrities που πήγαν να διασκεδάσουν. Κάποιες κυρίες εντυπωσίασαν, άλλες ωστόσο δεν τις έλεγες και καλοντυμένες. Πάμε να δούμε τι φόρεσαν!

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities

Το ίδιο βράδυ ο Βαγγέλης Σερίφης, είχε γενέθλια (δες εδώ την εντυπωσιακή τούρτα του) και η σύζυγος του Κατερίνα Στικούδη έλαμψε με μία υπέροχη μπλούζα, με ημιδιάφανες λεπτομέρειες και αποκαλυπτικό μπούστο. Την συνδύασε με ένα ιδιαίτερο τζιν και μαύρες καουμπόικες μπότες. Θα προτιμούσα να είχε φορέσει άλλα παπούτσια και τα μαλλιά την να τα έχει αφημένα κάτω, ωστόσο είναι πολύ όμορφη.

Βαγγέλης Σερίφης-Κατερίνα Στικούδη

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ήταν η πιο καλοντυμένη καθώς φόρεσε μία εμπριμέ, μακρυμάνικη μπλούζα, με πράσινα φύλα και τη συνδύασε με μαύρο παντελόνι και κόκκινες ψηλοτάκουνες μπότες. Ακόμη, κράτησε μία τέλεια πράσινη τσάντα από τον οίκο Valentino.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανίστηκε με μία λευκή μπλούζα με άνοιγμα στο στήθος, ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι και πέδιλα. Ήταν πολύ απλή θα έλεγε κανείς. Μας έχει συνηθίσει σε πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Ιωάννα Μαλέσκου, έκανε layering επιλέγοντας ένα τέλειο φόρεμα σε σκούρο πράσινο χρώμα και από μέσα το συνδύασε με μαύρη ζιβάγκο μπλούζα. Ολοκλήρωσε το look της με μαύρες μπότες, παλτό και μαύρη τσάντα.

Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ελένη Τσολάκη δεν μου άρεσε με αυτό το παντελόνι σε animal print από φίδι και κυρίως επειδή επέλεξε μία κίτρινη τσάντα clutch που δεν ταιριάζει με το look της. Έχει κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις στο παρελθόν, χθες ωστόσο δεν ήταν η μέρα της.

Ελένη Τσολάκη

Η Νατάσα Καλογρίδη έβαλε ένα εμβληματικό κομμάτι το οποίο είναι οι φούξια ψηλοτάκουνες μπότες της. Τις συνδύασε με μαύρο παντελόνι και εκρού μπλέιζερ. Ωραία ήταν αλλά θα προτιμούσα το μπλέιζερ της να ήταν oversized.

Νατάσα Καλογρίδη