Έγινε γνωστό: Το ανακοίνωσαν με ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη Βαγγέλης Σερίφης και Κατερίνα Στικούδη...

Για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγινε γνωστό: Το ανακοίνωσαν με ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη Βαγγέλης Σερίφης και Κατερίνα Στικούδη...

Κατερίνα Στικούδη και Βαγγέλης Σερίφης γνωρίστηκαν στο «MEGA STAR» και λίγα χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν. Συγκεκριμένα, το 2018 με μια λιτή τελετή, έχοντας ελάχιστα πρόσωπα στο πλευρό της. Ο γιος τους ήρθε στον κόσμο πέρσι και από τότε είναι η κύρια προτεραιότητα τους (δείτε τι είχε απαντήσει στα άσχημα σχόλια που είχε ακούσει).

«Δεν ήθελα να πουλήσω τον γάμο μου. Δεν το σκέφτηκα καθόλου εμπορικά. Για μένα, εκείνη η μέρα ήταν η επισφράγιση της αγάπης μας. Μια στιγμή χαράς για εμάς και τις οικογένειές μας. Τι δουλειά είχαν λοιπόν οι κάμερες; Επιλέξαμε αυτό το μέρος γιατί από εκεί κατάγονται οι συγγενείς του Βαγγέλη (σ.σ. Σερίφη, του συζύγου της), ήθελα κάτι παραδοσιακό. Και πέρασα καταπληκτικά», είχε δηλώσει για τον γάμο της η Κατερίνα.

Βέβαια, ξεκλέβουν χρόνο για να κάνουν και πράγματα μαζί. Το βράδυ της Τρίτη 20/12 διοργανώθηκε ένα πάρτι για τα γενέθλια του συζύγου της τραγουδίστριας, στο οποίο παρευρέθηκε πλήθος κόσμου.

Η Κατερίνα Στικούδη για άλλη μία φορά είχε επιλέξει να είναι εντυπωσιακή και μοντέρνα ντυμένη με το μαύρο μπλουζάκι της σε συνδυασμό με το τζιν παντελόνι, που έβαλε να της πηγαίνουν τέλεια.

Φουλ ερωτευμένοι Στικούδη - Σερίφης

Στικούδη πάρτι

Οι κάμερες που βρέθηκαν στα γενέθλια του συζύγου της Κατερίνας Στικούδη και κατέγραψαν τα όσα σημειώθηκαν, τους απέσπασαν και δηλώσεις.

Από πλευρά της η τραγουδίστρια, μίλησε για τα σενάρια που θέλουν το J2US να ξαναεπιστρέφει την άνοιξη: «Έχει αφήσει ερωτηματικό ο Νίκος Κοκλώνης ότι μπορεί να επιστρέψει πολύ άμεσα. Μπορεί να είναι και all star J2US. Ό,τι ακούτε εσείς, ακούμε και εμείς».

Στην ερώτηση αν θα παρουσιάζει τα backstage και στον επόμενο κύκλο: «Όπου περνάω ωραία γιατί να μην το ξανακάνω. Με τον Νίκο και όλη την παρέα περνάω πάρα πολύ όμορφα. Θα δούμε».

Στις κοινές τους ωστόσο δηλώσεις, αποκάλυψαν για πρώτη φορά ότι έχουν δεχτεί πρόταση για να παρουσιάσουν μαζί εκπομπή. Μπορεί ο Βαγγέλης Σερίφης να το αρνήθηκε, η Κατερίνα Στικούδη όμως το αποκάλυψε, με τους δυο τους να έχουν μια αμήχανη αλλά χιουμοριστική στιγμή (δείτε ποιες εκπομπές θα ήθελαν να παρουσιάσουν).