«Είπαν είχα παρένθετη μητέρα...» - Η Κατερίνα Στικούδη δημοσίευσε πρώτη φορά φωτογραφία του γιου της και ξέσπασε

Η ανάρτησή της στο Facebook

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Κατερίνα Στικούδη
Instagram / Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη δέχθηκε μία ερώτηση από δημοσιογράφο σχετικά με το παιδί της, η οποία την ενόχλησε πάρα πολύ και δεν δίστασε να το δείξει μπροστά στις κάμερες. Παρόλα αυτά, δεν αρκέστηκε σε όσα ανέφερε εκείνη τη στιγμή, και την Τρίτη 1/11 προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Σε αυτή μίλησε για όλα τα αρνητικά σχόλια που άκουσε και συνεχίζει να ακούει από την πρώτη στιγμή που έμεινε έγκυος μέχρι τώρα και θέλησε να εξηγήσει πως πλέον αισθάνεται πιο δυνατή από ποτέ και χάρη στον μικρό της γιο νιώθει πως μπορεί να τα αντέξει όλα και να γίνει ακόμη καλύτερος άνθρωπος.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Στικούδη για τα αρνητικά σχόλια μετά τη γέννα

«Μου λέγανε… Α μπράβο που γέννησες φυσιολογικά… και σκεφτόμουν δηλαδή αν έκανα καισαρική ποιο θα ήταν το θέμα; Μετά μου έλεγαν… Μπράβο που θηλάζεις… δηλαδή αν δεν μπορούσα, θα ήταν κακό; Μετά ενοχλήθηκαν που γύρισα στη δουλειά μου (πολύ σύντομα λέει… αφήνω το παιδί μου λέει… ένα Σάββατο έλειπα εν τω μεταξύ για λίγες ώρες)

Μετά είπαν ότι είχα παρένθετη μητέρα… και πως δεν γίνεται να χάσω τόσο γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης… Άλλοι είπανε ότι έκανα πλαστικές αμέσως μετά… Θυμάμαι όμως και τα πρώτα σχόλια όταν έβγαλα το πρώτο μου τραγούδι… όταν παρουσίασα την πρώτη μου εκπομπή, όταν έπαιξα σε μια σειρά… όταν ανέβηκα στο σανίδι… όταν έμαθα πιάνο! Α ναι θα μου πεις… έτσι είναι αυτή η δουλειά… θέλει γερό στομάχι να αντέχεις!

Ήρθε λοιπόν στη ζωή μου αυτός ο άγγελος που λέγεται Βύρωνας, να με κάνει να καταλάβω ότι είμαι πολύ πιο δυνατή από όσο νομίζω… να με κάνει καλύτερο άνθρωπο και να μου μάθει ένα σωρό πράγματα… Δε θα σταματήσω ποτέ να ονειρεύομαι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κατερίνα Στικούδη
Facebook / Κατερίνα Στικούδη

Η απάντηση της τραγουδίστριας στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού

Την Κατερίνα Στικούδη είδαμε καλεσμένη στο πλατό του «Happy Day» σήμερα 7/10 και η θεματολογία ήταν πλούσια. Φυσικά ξεχώρισε και η πρεμιέρα του J2US, στο οποίο θα είναι στα backstage για άλλη μια χρονιά, ενδιαφέρον όμως είχαν και οι απαντήσεις για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα για την ερώτηση για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα δεύτερο παιδί με τον Βαγγέλη Σερίφη.

Για τον σύζυγό της πάντως μίλησε με τα καλύτερα λόγια, αφού έχουν βρει ο ένας το λιμάνι του στο πρόσωπο του άλλου. Και μπορεί γενικά ως ζευγάρι να κρατούν χαμηλούς τόνους, ωστόσο η Στικούδη δεν διστάζει ποτέ να εκφράζει την αγάπη της και τον θαυμασμό της για εκείνον(δείτε τα σημερινά της λόγια).

Απάντησε λοιπόν στην ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή:

«Δεν θα το δήλωνα ούτως ή άλλως. Είναι κάτι που δεν θα σου πω ούτε όχι ούτε ναι. Δεν θα πω έκλεισα, γιατί δεν ξέρεις πως στα φέρνει η ζωή».