Με τσάντα Chanel αξίας 4.736 ευρώ η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Τράβηξε όλα τα βλέμματα

Η νέα εντυπωσιακή εμφάνισή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Όσον ο σύντροφός της, Στάθης Σχίζας, αγωνίζεται στο Survivor All Star (δείτε τι είπε ο ίδιος για την αγαπημένη του), η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραμένει στην Αθήνα και εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, μιας και ανέκαθεν φρόντιζε πολύ τον εαυτό της και είχε ένα πολύ όμορφο στυλ.

Η λαμπερή επιχειρηματίας, μάλιστα, εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του Youweekly στο κέντρο της Αθήνας, με την ίδια να κρατά μια συγκλονιστική τσάντα, η οποία είναι από τις πρώτες στα διεθνή trends.

Πρόκειται για την καπιτονέ τσάντα δια χειρός Chanel, μεγάλη σε μέγεθος, από δέρμα, σε κλασικό μαύρο χρώμα.

Μάλιστα, με μια έρευνα στο επίσημο site του Οίκου, η τιμή της συγκεκριμένης τσάντας αγγίζει τα 4.736 ευρώ ενώ παρόμοια είχε πρόσφατα κρατήσει και η Τατιάνα Στεφανίδου, σε πιο μικρό μέγεθος.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στο κέντρο της Αθήνας με τσάντα Chanel αξίας 4.736 ευρώ

Η εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στο κέντρο της Αθήνας με τσάντα Chanel αξίας 4.736 ευρώ

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στο κέντρο της Αθήνας με τσάντα Chanel αξίας 4.736 ευρώ

Η διατροφή της

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι αυτό που λέμε μια πραγματική barbie, τόσο σε πρόσωπο όσο και σε σώμα. Εδώ και λίγους μήνες άλλωστε υπάρχει τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της καθώς όσο ο αγαπημένος της Στάθης Σχίζας πάλευε για την επιβίωσή του στο Survivor, εκείνη βρισκόταν στην Ελλάδα και πάλευε... για το κορμί της!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο love it, η Αλεξάνδρα μίλησε για την εικόνα και την διατροφή της αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Μέχρι πριν 4 μήνες το σώμα μου το απέδιδα στα γονίδια, όλοι μου οι φίλοι με μισούσαν γιατί δεν παχαίνω, έκανα τη χειρότερη διατροφή που θα μπορούσε να υπάρξει. Ήμουν πάντα αδύνατη, αλλά όσο δεν τρεφόμουν σωστά είχε διαφορά το δέρμα μου, δε φαινόμουν γυμνασμένη. Ήμουν και τότε αδύνατη, αλλά τώρα και γυμνασμένη εδώ και τρεις μήνες που κάνω διατροφή και ζω με αέρα», είπε η γνωστή instagrammer και πρόσθεσε:

«Τρώω πολύ πιο υγιεινά, έχω σταματήσει να τρώω αυτά που έτρωγα που ήταν βλαβερά για την υγεία μου βέβαια. Δεν πεινάω καθόλου και πλέον έχει γίνει συνήθεια, δηλαδή παλιότερα θυμάμαι ότι αν δεν έτρωγα κάτι ανθυγιεινό μέσα στη μέρα μου ήμουν πεσμένη».