Survivor All Star: «Δεν θυμάμαι την φωνή της, αλλά την γκρίνια της...» - "Κόλαφος" ο Στάθης Σχίζας για την Παναγιώταρου

Δεν το περίμενε κανείς αυτό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Δεν θυμάμαι την φωνή της, αλλά την γκρίνια της...» -

Μετά τα παρατράγουδα σε κάθε καλύβα του Survivor All Star (δείτε εδώ το ξεμπρόστιασμα ανάμεσα σε Γιώργο Κορόμι και Αφροδίτη Σκαφίδα & την εξομολόγηση του Τάκη Καραγκούνια από την άλλη για την Ελευθερίου στους μπλε), όλοι παίκτες βρέθηκαν στον στίβο μάχης και ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε ποια θα είναι τα έπαθλά τους.

Μαζί με τα κρουασάν με τις διάφορες γεμίσεις, οι νικητές θα απολαύσουν την επικοινωνία με τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι μαχητές θα δουν τα πρώτα τους μηνύματα από τους φίλους τους, εφόσον θα είναι η πρώτη φορά που θα έχουν κερδίσει αυτόν τον αγώνα, ενώ οι διάσημοι αν κερδίσουν θα ακούσουν ηχητικά μηνύματα από τους φίλους και τις σχέσεις τους.

Η ατάκα του Σχίζα για την Παναγιώταρου στο Survivor All Star

Στο άκουσμα των παραπάνω, ο Στάθης Σχίζας ήταν ο πρώτος που πήρε τον λόγο και ο παρουσιαστής τον ρώτησε για την καλή του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Τότε εκείνος είπε με χιούμορ: «Έχω ξεχάσει αυτή τη φωνούλα. Τη γκρίνια, όμως, την θυμάμαι», αλλά στη συνέχεια εξήγησε πως του λείπει πολύ και πως περιμένει πώς και πώς για να ακούσει πως είναι τόσο καιρό μακριά του. Μάλιστα, ανέφερε πως εκείνη είναι που τον προέτρεψε να βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο.

Στη συνέχεια μίλησε και ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος δήλωσε πως περιμένει να ακούσει όχι απλά την φωνή της Βρισηίδας Ανδριώτου, αλλά θέλει να ακούσει την τσιρίδα της συγκεκριμένα.

Φυσικά, ο Λιανός δεν σταμάτησε να τους "πειράζει" όλους, με αποτέλεσμα να πάει και στους μπλε και να πετάει "σπόντες" για τα μηνύματα των θαυμαστριών του Νικόλα Αγόρου.