Survivor All Star: «Μου αρέσει η Ελευθερία, δεν το κρύβω» - "Ταρακουνήθηκε" ο Άγιος Δομίνικος με την δημόσια εξομολόγηση του Καραγκούνια για την Ελευθερίου

Η επική ατάκα του Βασάλου για το ειδύλλιο αυτό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Μου αρέσει η Ελευθερία, δεν το κρύβω» -

Στο Survivor All Star, πέρα από τα αγωνίσματα, μεγάλο ρόλο παίζουν και τα love story, όπως έχει γίνει ήδη κατανοητό εάν λάβει κανείς υπόψιν την ανταπόκριση του κόσμου όταν πρόκειται να δει ή να ενημερωθεί γενικότερα για κάποιο ειδύλλιο που μπορεί να έχει αναπτυχθεί μέσα στο παιχνίδι ή να ξεδιπλώνεται μπροστά σε όλους ακόμη κι αν έχει λήξει, όπως συμβαίνει και στην περίπτωση του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα Καλύβα και στη συνέχεια με τον Κύπριο και την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία μπήκε στο παιχνίδι για να ξεκαθαρίσει την σχέση τους.

Φαίνεται, όμως, πως υπάρχει στον αέρα πολύ μεγάλος ερωτισμός και ο Τάκης Καραγκούνιας έχει επηρεαστεί έντονα. Από τη στιγμή που η Ελευθερία μπήκε στο παιχνίδι και κατάλαβε πως έχει χωρίσει με τον Πρίαμο, θεώρησε πως το πεδίο είναι ελεύθερο και μπορεί να την διεκδικήσει (όλα δείχνουν βέβαια ότι εκείνη θα τα ξαναβρεί με τον πρώην της).

Η δημόσια εξομολόγηση του Τάκη Καραγκούνια για την Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor All Star

Στο συμβούλιο, λοιπόν, χθες (21/2) τον είδαμε να βγάζει μέχρι και την μπλούζα του για να τις δείξει τα κάλλη του και να την προσελκύσει, ενώ σήμερα (22/2) δήλωσε ξεκάθαρα στην κάμερα του ΣΚΑΪ πως του αρέσει πραγματικά και δεν αποκλείει το να συμβεί κάτι μεταξύ τους όσο βρίσκονται στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Ότι μου αρέσει, δεν το κρύβω. Δεν υπάρχει κάτι ακόμα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις», είπε χαρακτηριστικά.

Οι συμπαίκτες του, μάλιστα, το "πειράζουν" συνέχεια γι' αυτό και ο Κωνσταντίνος Βασάλος τον αποκάλεσε μέχρι και Sugar Τάκη που: «θέλεις να ρίξεις γυναίκα και κάνεις σαν 15 χρονών».