Survivor All Star: Τα πάνω κάτω - Μάριος Πρίαμος και Ελευθερία Ελευθερίου εξαφανίζονται μαζί στο δάσος!

Τα βρήκαν!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Τα πάνω κάτω - Μάριος Πρίαμος και Ελευθερία Ελευθερίου εξαφανίζονται μαζί στο δάσος!

Η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε την εμφάνισή της στο Survivor All Star και συγκεκριμένα στην παραλία των Κόκκινων πριν από μόλις τρεις ημέρες και μέσα σε λίγα μόνο 24ωρα κατάφερε όχι απλά να πλακωθεί με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και να κάνει όλη την Ελλάδα να ασχολείται μαζί τους (δείτε εδώ τι γράφτηκε στο twitter) αλλά και να τα ξαναβρεί με τον άντρα που όπως η ίδια δήλωσε «κατέστρεψε την σχέση που είχαν εδώ και 5 χρόνια».

Ο «Eίσαι η ντροπή της Κύπρου» φαίνεται πως έγινε «Είσαι το άλλο μου μισό, χωρίς εσένα δεν μπορώ να ζήσω», όπως είχε πει το 2005 ο Σταύρος Κωνσταντίνου στην Τάμτα.

Τι συμβαίνει με Ελευθερίου και Πρίαμο στο Survivor All Star

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη στην εκπομπή Πρωινό μας, το πρωί της Τρίτης, οι δυο τους πλέον έχουν συζητήσει, τα έχουν βρει, τα έχουν λύσει και περνούν πάρα πολλές ώρες οι δυο τους μακριά από κάμερες και συμπαίκτες.

Το αν της ζήτησε συγγνώμη δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, αλλά όπως όλα δείχνουν ο Μάριος έχει τουμπάρει την Ελευθερία Ελευθερίου για τα καλά!

Κι όλα αυτά την ώρα που η Καρολίνα Καλύβα εμφανίζεται σε εκπομπές και γελά δυνατά για... ενδεχόμενη επανασύνδεση

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας (20/2) η Καρολίνα βρέθηκε καλεσμένη στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» μαζί με την Σοφιάννα Αβραμάκη και δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Με το που μπήκε δεν κρατήθηκε. Να είσαι εγκρατής σε αυτή τη ζωή είναι αρετή»,

«Υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάτι και να τα ξαναβρεί με την Ελευθερία;», ρώτησε ο παρουσιαστής και η Καρολίνα ξέσπασε σε δυνατά γέλια.

«Ήμασταν φίλες. Όποτε ήθελε εκείνη κι επιθυμούσε, την προπονούσα», πρόσθεσε στη συνέχεια η Καρολίνα Καλύβα για την Ελευθερία Ελευθερίου.