Survivor All Star: «Περπατούσα στο δάσος και τους είδα να βάζουν στην τσάντα τους...» - Καταγγελία "βόμβα" από την Αφροδίτη Σκαφίδα

Ένας χαμός στην ομάδα των διασήμων

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Περπατούσα στο δάσος και τους είδα να βάζουν στην τσάντα τους...» - Καταγγελία

Επικρατεί ένα "χάος" στην κόκκινη ομάδα του Survivor All Star μετά το χθεσινοβραδινό (21/2) συμβούλιο του νησιού, καθώς μαζί με τον Κώστα Παπαδόπουλο, βρέθηκαν στον τάκο ο Γιώργος Κορόμι και η Αφροδίτη Σκαφίδα, δύο από τους πιο δυνατούς παίκτες των διασήμων μέχρι στιγμής (δείτε εδώ ποιος θα φύγει τελικά).

Αυτό κατά τη γνώμη των δύο τελευταίων συμβαίνει λόγω μίας κλίκας που έχει δημιουργηθεί εναντίον τους, για τον καθένα τους όμως η κλίκα είναι διαφορετική και η μία βρίσκεται απέναντι στην άλλη. Ο Κορόμι, δηλαδή, θεωρεί πως τον ψήφισε η Αφροδίτη και οι φίλοι της, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Μαρτίκας, ενώ εκείνη θεωρεί πως η ομάδα της απλά έκανε ένα μεγάλο λάθος που την ψήφισε διότι θεωρεί πως αν φύγει θα τους στοιχίσει και θα υπάρξουν πολλές ήττες.

Διαβάστε επίσης: Ασύλληπτο σκάνδαλο στο Survivor All Star: «Με κράταγαν όμηρη και μου έδιναν....» - Το εξώδικο που έστειλε η Ασημίνα στον Ατζούν

Απίστευτη καταγγελία από την Σκαφίδα για τους συμπαίκτες της στο Survivor All Star

Η ίδια, όμως, ανέφερε και κάτι άλλο. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε πως ο "αντίπαλός" της αυτή τη στιγμή στην ίδια ομάδα, βρέθηκε στο δάσος μαζί με τον Σάκη Κατσούλη και δύο κορίτσια των κόκκινων και έκοβαν και έβαζαν στην τσάντα τους καρύδες κρυφά από τους υπόλοιπους, ώστε να τις απολαύσουν μόνοι τους. Αυτό είναι και κάτι που την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα και να αναρωτιέται τι μπορεί να έχει κάνει στους συμπαίκτες της για να μη την θέλουν.

Μέσα σε όλο αυτό, υπάρχει και ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος δεν μπορεί να δεχθεί πως κάποιοι ψήφισαν και εκείνον, κατηγορώντας άλλη μία κλίκα, ενώ μαζί με την δική του παρέα άρχισε να λέει πως δεν είναι δυνατόν να σωθεί κάποιος μόνο και μόνο επειδή ψαρεύει, υπονοώντας τον Κόρο.