Survivor All Star spoiler 22/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας

Διάσημοι ή μαχητές

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 22/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας

Η 6η εβδομάδα που το Survivor All Star βρίσκεται στον αέρα φτάνει στο τέλος της σιγά σιγά και προβλέπεται να είναι πιο επεισοδιακή από ποτέ! Πολλές ήταν οι εκπλήξεις που βίωσαν οι φανατικοί τηλεθεατές του ριάλιτι αυτές τις μέρες.

Από την μια τα ξεσπάσματα και οι εντάσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου κι από την άλλη οι νίκες των μαχητών. Σοκ. Ναι, κι όμως, τα κατάφεραν κι αυτή την εβδομάδα πήραν δυο νίκες! Έκπληξη μεγάλη όταν έχεις συνηθίσει να βλέπεις το κόκκινο να κυριαρχεί. Δυο ασυλίες στους Μπλε, μια στους Κόκκινους. Τέσσερις υποψήφιοι στο σύνολο (δείτε τους εδώ) κι απόψε έφτασε η μέρα για το έπαθλο που κάθε παίκτης ανυπομονεί: αυτό της επικοινωνίας.

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε 22/2 στο Survivor All Star

Όπως αναφέρθηκε και στο trailer από τον Γιώργο Λιανό αν κερδίσει η ομάδα των Κόκκινων θα μπορέσουν να διαβάσουν μηνύματα από φίλους και σχέσεις. Ο Μάριος Πρίαμος έχει ένα μήνυμα από Καρολίνα. Η αντίδραση της Ελευθερίας Ελευθερίου στη συγκεκριμένη φράση θα είναι ακραία (δείτε την εδώ πριν την δείξει η τηλεόραση).

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η ομάδα που θα κερδίσει θα είναι αυτή των Διάσημων οπότε οι φανατικοί αναμένουν πως και πως να δουν τι γράφει η Καρολίνα στον Κύπριο!