Survivor All Star Λιανός: «Μάριε αν κερδίσετε έχεις μήνυμα από Καρολίνα» - Η ακραία αντίδραση της Ελευθερίας Ελευθερίου

Χαμός στο αποψινό trailer

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star Λιανός: «Μάριε αν κερδίσετε έχεις μήνυμα από Καρολίνα» - Η ακραία αντίδραση της Ελευθερίας Ελευθερίου

Ο κακός χαμός έγινε στο χθεσινό 21/2 επεισόδιο του Survivor All Star και ο κακός χαμός θα γίνει και απόψε σύμφωνα με όσα άφησε να εννοηθούν το trailer που κυκλοφόρησε η παραγωγή!

Μπορεί στο επεισόδιο της Τρίτης να περιορίστηκαν οι τσακωμοί και οι εντάσεις μεταξύ του Μάριου Πρίαμου και της Ελευθερίας Ελευθερίου αλλά απόψε αυτή η... σχέση θα μας απασχολήσει ξανά.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει οι δυο τους φαίνεται πως τα έχουν βρει και μάλιστα απομονώνονται πολύ συχνά στο δάσος μακριά από όλους κι από όλα (δείτε εδώ περισσότερα). Η Καρολίνα, δε, μπορεί να βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά αλλά... είναι σα να μην έφυγε ποτέ από το νησί!

Απόψε οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας ένα πολύ σημαντικό έπαθλο, κι αν το νικήσουν οι Κόκκινοι, όπως φρόντισε να ανακοινώσει μπροστά σε όλους, τότε ο Μάριος θα διαβάσει μήνυμα από την Καρολίνα. Κάτι που σίγουρα δεν άρεσε στην Ελευθερία Ελευθερίου που όταν το άκουσε το πρόσωπό της φάνηκε πολύ δυσαρεστημένο. (διαβάστε εδώ το μήνυμα που έστειλε η Καρολίνα στον Μάριο πριν παιχτεί στην τηλεόραση).

Δείτε την αντίδραση της Ελευθερίας στο παρακάτω trailer του Survivor All Star:

Ωστόσο, να σας ενημερώσουμε, σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε αν θα δούμε τελικά αυτό το μήνυμα από την Καρολίνα, πως το Youweekly.gr γνωρίζει ήδη ποιοι θα είναι οι νικητές της αποψινής ημέρας (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει).

Δείτε επίσης: Spoiler 23/2 - ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο