Survivor All Star spoiler 23/2: ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο

Χαμός στον Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star spoiler 23/2: ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο

Χαμός αναμένεται να γίνει στο αποψινό 22/2 επεισόδιο του Survivor All Star και για ακόμη μια φορά πρόκειται να έρθουν τα πάνω κάτω στον Άγιο Δομίνικο. Πρωταγωνιστές φυσικά, ποιοι άλλοι; Καρολίνα, Μάριος, Ελευθερία.

Απόψε 22/2 Κόκκινοι και Μπλε θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας και μάλιστα πριν την έναρξη του αγώνα, ο Γιώργος Λιανός θα πετάξει τη βόμβα πως αν κερδίσουν οι Διάσημοι θα έχουν ηχητικό μήνυμα από τους φίλους ή τους συντρόφους τους και μάλιστα απευθύνεται κατευθείαν στον Μάριο και του λέει πως εκείνος έχει ηχητικό μήνυμα από την Καρολίνα.

Διαβάστε επίσης: Δυστυχώς - Συναγερμός στον ΣΚΑΙ με το Survivor All Star

Φυσικά, η αντίδραση της Ελευθερίας είναι κάτι παραπάνω από... επική, μιας και ενοχλείται σαφώς αρκετά από όλο αυτό.

«Μάριε θέλω να σε ενημερώσω πως αν κερδίσετε έχεις μήνυμα από την Καρολίνα» λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός και μάλιστα το τελευταίο πλάνο που δείχνει το τρέιλερ, προδίδει την νίκη των Κόκκινων, μιας και εμφανίζεται η Καρολίνα σε μία φωτογραφία της που φορά κάλτσες με καρδούλες και τη λέξη “μ’ αγαπάς”.

Βέβαια, την ίδια στιγμή, παίκτης των Διάσημων φλερτάρει έντονα την Ελευθερία -δείτε εδώ ποιος.

Αυτός αποχωρεί αύριο 23/2 από το Survivor All Star

Ωστόσο, το αυριανό 23/2 επεισόδιο αναμένεται ακόμα πιο κρίσιμο, μιας και δούμε ακόμα έναν παίκτη να μαζεύει τα πράγματά του, να παίρνει το αεροπλάνο και να επιστρέφει στην Ελλάδα.

Γιώργος Κόρομι, Αφροδίτη Σκαφιδά, Μελίνα Μεταξά και Κώστας Παπαδόπουλος είναι οι υποψήφιοι αυτής της εβδομάδας και το Youweekly.gr σας έχει από τώρα τον παίκτη που αποχωρεί!

Ο λόγος λοιπόν για τον... Κώστα Παπαδόπουλο! Πολλοί περιμέναμε, η αλήθεια είναι, την Μελίνα Μεταξά, λόγω του τραυματισμού της, ωστόσο ο ζαχαροπλάστης είναι τελικά αυτός που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους!