Survivor All Star 21/2 highlights: Καψούρης ο Τάκης - Γδύθηκε για την Ελευθερίου μπροστά σε όλους

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star 21/2 highlights: Καψούρης ο Τάκης - Γδύθηκε για την Ελευθερίου μπροστά σε όλους

Χαμός έγινε για ακόμη μια φορά στο χθεσινοβραδινό 21/2 επεισόδιο του Survivor All Star, στο τέλος του οποίου βγήκαν υποψήφιοι ακόμα 2 παίκτες.

Τα 21/2 highlights του Survivor All Star

«Ένας άντρας έτσι πρέπει να κάνει...» - ''Σούσουρο'' με τις νέες δηλώσεις του Πρίαμου για την Ελευθερίου

Με νέες δηλώσεις επέστρεψε ο Μάριος Πρίαμος στο επεισόδιο της Τρίτης 21/2 στο Survivor all star με τον ίδιο να μιλάει τόσο σε μέλη της ομάδας του, όσο και στην προσωπική του συνέντευξη για εκείνον και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Ο κύπριος παίκτης φαίνεται να έχει καταλάβει πολύ καλά όσα έχουν συμβεί ανάμεσα σε εκείνον και στην κοπέλα, αφού η ίδια μπήκε στο παιχνίδι και τον ''άδειασε'' δημόσια για όσα τον είδε να κάνει με την Καρολίνα Καλύβα.

Αυτή τη φορά ο Μάριος έδειξε να καταλαβαίνει περισσότερο τη στάση της Ελευθερίας, σε κάθε περίπτωση όμως δεν δίστασε να τονίσει, πως δε ντρέπεται για όσα έκανε με την Καρολίνα στη ζούγκλα (δείτε εδώ την έντονη αντίδραση της Καρολίνας όταν άκουσε για την Ελευθερίου).

«Απολογήθηκα, που είδα την Ελευθερία σε αυτήν την κατάσταση, και πιστεύω ότι ένας άντρας έτσι πρέπει να κάνει...όταν βλέπει μια κοπέλα σε αυτήν την κατάσταση, δεν έχω κανένα πρόβλημα και πιστεύω ότι, αν κάτι έγινε ή κάτι έχω στο μυαλό ή θέλω να το κάνω θα το κάνω...δεν είναι θέμα ντροπής, δεν υπάρχει ντροπή στις ανθρώπινες σχέσεις», είπε ο Μάριος Πρίαμος.

«Είμαι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι και γι αυτό...» - ''Κόκκαλο'' οι μπλε με την αποκάλυψη του Βασάλου

Έντονα σχόλια είδαμε να ανταλλάσσουν την Τρίτη 21/2 στο Survivor all star οι κόκκινοι και οι μπλε λίγο πριν πάνε στο αγώνισμα, το οποίο θα έφερνε για μια ακόμη φορά την ασυλία και το έπαθλο φαγητού στους καλύτερους.

Θέμα συζήτησης έγινε λοιπόν, ο τρόπος που ψήφισαν στο συμβούλιο του νησιού οι διάσημοι με τους ίδιους να σχολιάζουν από τη μεριά τους την τακτική, που ακολουθούν αντίστοιχα οι μπλε.

Συγκεκριμένα, πολλοί στάθηκαν στο γεγονός, πως από την ομάδα των μαχητών, αν και κακός αγωνιστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν βγαίνει στο τάκο.

Με το που άκουσε λοιπόν τα σχόλια αυτά, ο μαχητής πήρε το λόγο και με αρκετά ειρωνικό ύφος τόνισε, πως δεν πήγε στο παιχνίδι για να αγωνιστεί, αλλά για να προσφέρει ριάλιτι (δείτε εδώ την ερώτηση για το Βασάλο, που έφερε τη Βαλαβάνη σε δύσκολη θέση).

«Είμαι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι, γι’ αυτό έχω έρθει εδώ πέρα», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Με τελικό σκορ 10/2 πήραν τη (21/2) νίκη οι...

Για την 3η ασυλία της εβδομάδας είδαμε να αγωνίζονται την Τρίτη 21/2 στο Survivor all star οι διάσημοι και οι μαχητές με τους παίκτες να τα δίνουν όλα με σκοπό να πάρουν τη νίκη για να μη χάσουν έναν συμπαίκτη τους.

Όταν λέμε να μη χάσουν εννοούμε να μην αναγκαστεί κανείς να ψηφίσει κάποιον δικό τους στο συμβούλιο του νησιού και έτσι αυτή τη φορά, όπως σας το είχαμε πει και εμείς πολύ σωστά, με τελικό σκορ 10/2 οι μπλε ήταν εν τέλει οι νικητές.

Τη φώναζαν να πανηγυρίσει και τους ''έγραψε'' κανονικά - Άφωνοι οι μπλε με τη στάση της Μελίνας Μεταξά

Τα πάνω τους φαίνεται να έχουν πάρει τις τελευταίες ημέρες οι μπλε στο Survivor all star και έτσι την Τρίτη 21/2 οι μαχητές καταφέραν και πήραν την νίκη της ασυλίας με την ομάδα να είναι μετά από πολύ καιρό ανεβασμένη.

Και αφού το σκορ, που έφεραν έναντι των διάσημων είχε μεγάλη διαφορά είδαμε τους μπλε να πανηγυρίζουν με τη χαρά τους να μην κρύβεται με τίποτα. Αυτό, που έκανε ωστόσο μεγάλη εντύπωση στην ομάδα ήταν η στάση της Μελίνας Μεταξά, με την ίδια να απομονώνεται.

Πιο αναλυτικά, η ομάδα τη φώναζε έστω και στο τέλος να έρθει να φωνάξει μαζί τους, ωστόσο η ίδια δεν εισάκουσε, μιας και από ότι είπαν και οι συμπαίκτες της έχει νευριάσει, που δεν παίζει και δε μπορεί γενικότερα να προσφέρει.

«Είναι μια κουκλάρα!» - ''Θόλωσε'' ο Καραγκούνιας και έβγαλε τη μπλούζα του για τα μάτια της Ελευθερίου

Με ανεβασμένο το ηθικό είδαμε να πηγαίνει η μπλε ομάδα στο συμβούλιο του νησιού την Τρίτη 21/2 στο Survivor all star με τους μαχητές να έχουν πάρει την ασυλία και να παρατηρούν όσα έμελλε να γίνουν στην απέναντι ομάδα.

Λίγο πριν μπουν λοιπόν στην κάλπη οι κόκκινοι, ο Τάκης Καραγκούνιας πήρε το λόγο και άρχισε να κάνει απίστευτα σχόλια στην απέναντι ομάδα και συγκεκριμένα στην Ελευθερία Ελευθερίου.

Ο ίδιος δε δίστασε να παραδεχτεί, πως του αρέσει πολύ η κοπέλα αποκαλώντας την ''κουκλάρα'' με ωραίο χαμόγελο, ενώ παράλληλα δε δίστασε να τονίσει, πως της έκανε like στα social media όσο ήταν πίσω στην Ελλάδα, ενώ στο τέλος έβγαλε και την μπλούζα του με σκοπό η τραγουδίστρια να θαυμάσει το κορμί του.

Όχι ένας αλλά 2 παίκτες - Βγήκαν στο τάκο και οι μπλε έμειναν ''κάγκελο''

Δύσκολες ημέρες ξημερώνουν για τους κόκκινους στο Survivor all star, καθώς την Τρίτη 21/2 είδαμε την ομάδα να χάνει την ασυλία και να οδηγείται στο συμβούλιο του νησιού με σκοπό να βγάλει κάποιον συμπαίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση.

Εμείς από το Youweekly.gr σας είχαμε πει και νωρίτερα, πως δεν θα βγει ένας κόκκινος στον τάκο αλλά δύο και έτσι και έγινε. Την ψήφο του κοινού από την Ελλάδα ζητάει λοιπόν ο Γιώργος Κόρομι και η Αφροδίτη Σκαφιδά.