Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Survivor All Star spoiler 21/2: ΈΚΠΛΗΞΗ - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την τρίτη ασυλία

Διάσημοι ή μαχητές;

Survivor All Star spoiler 21/2: ΈΚΠΛΗΞΗ - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την τρίτη ασυλία
Reality 21.02.2023 20:08
Από Έφη Εκίζογλου

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως το hot θέμα του Survivor All Star φέτος είναι η σχέση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με την Ελευθερία Ελευθερίου και την Καρολίνα Καλύβα αλλά για όσους ακόμη ενδιαφέρονται για το αγωνιστικό κομμάτι το Youweekly.gr για ακόμα μια φορά θα σας δώσει πρώτο το spoil για την ομάδα που κερδίζει απόψε 21/2 τον τρίτο αγώνα ασυλίας.

Ίσως είναι η πρώτη εβδομάδα που οι ασυλίες έχουν μοιραστεί έτσι ωραία. Την Κυριακή νικητές ήταν οι Μαχητές, την Δευτέρα νικητές ήταν οι Διάσημοι και απόψε; Έχουμε εμείς τους νικητές!

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε 21/2 στο Survivor All Star

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η ομάδα των Μαχητών μετά τις νέες προσθήκες αλλά και κάποιες αποχωρήσεις έχει δυναμώσει κάπως οπότε θα καταφέρει να κάνει το 2-1 αυτής της εβδομάδας και να κερδίσει την τρίτη ασυλία. Αυτό σημαίνει πως η Κόκκινη ομάδα θα βρεθεί στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσει και... ξέρετε πως γίνονται όταν ψηφίζουν έτσι; Μπάχαλο!

Σύμφωνα επίσης, με την ίδια πηγή, η πρώτη προτεινόμενη που θα βγάλουν είναι γυναίκα (δείτε εδώ ποια) ενώ θα ακολουθήσει κι ένας άντρας που θα είναι πραγματικά σοκ η υποψηφιότητά του (δείτε εδώ ποιος).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συζητήθηκε περισσότερο κι από τον Ντάνο - Μπαίνει στο Survivor All Star και θα τα κάνει όλα ρημαδιό

Survivor All Star: Δεν το κατάλαβε κανείς! Το μήνυμα που έστειλε ο Μάριος στην Καρολίνα ενώ την "άδειαζε" στην Ελευθερία

Share