Survivor All Star spoiler 21/2: "Κόλαση" στο συμβουλιο! Οι πρώτες πληροφορίες για τον 3ο και 4ο υποψήφιο

E ρε κατηγορίες που έχουν να πέσουν!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 21/2:

Μόνο αγωνιστικό δεν είναι φέτος το Survivor All Star! Ήδη μετράμε δυο μεγάλα σκάνδαλα. Συγκεκριμένα, του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα Καλύβα και την παράνομη σχέση τους, αλλά και την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου λόγω της παράβασης της επικοινωνίας.

Από χθες 19/2 τα αίματα "άναψαν" περισσότερο όμως με την είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου στο παιχνίδι, η οποία έκανε επίθεση στον Μάριο, που την κορόιδεψε και ενώ της έλεγε σε περιμένω να μπεις, εκείνος ερωτοτροπούσε με την Καρολίνα στην ζούγκλα - δείτε εδώ τον διάλογο τους που δεν καταγράφηκε στην κάμερα.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και ο χάος στα συμβούλια του νησιού του Survivor All Star

Η είσοδος των παλιών παικτών στο Survivor All Star φέρνει και ανατροπές στις ψηφοφορίες! Χωρίστηκαν στις ανάλογες με τις απόψεις "κλίκες" με αποτέλεσμα η ζυγαριά να γέρνει προς διαφορετικές κατευθύνσεις όσον αφορά τις ψήφους.

Από την πρώτη στιγμή άλλωστε, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δήλωσε στην κάμερα ποιος πρέπει να πάει σε ποια κλίκα και γιατί!

Όσον αφορά τώρα τις ψηφοφορίες, έχει βγει ήδη στον τάκο ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος ψηφίστηκε από την ομάδα του στο χθεσινό 19/2 επεισόδιο, καθώς οι Διάσημοι έχασαν την ασυλία. Το γεγονός αυτό δυσαρέστησε τον ζαχαροπλάστη και όπως δήλωσε πλέον είναι μόνος του, βγάζοντας την κόκκινη μπαντάνα.

Σήμερα 20/2 ωστόσο, θα χάσουν οι Μαχητές και το όνομα που θα ψηφίσουν, σίγουρα θα φέρει μεγάλο χαμό στο twitter, αφού πρόκειται για ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο - δείτε εδώ.

Αύριο οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για την τρίτη και τελευταία ασυλία της εβδομάδας και η ομάδα που θα χάσει σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες είναι των Διάσημων! Όπως μάθαμε λοιπόν, το πρώτο όνομα που θα ανακοινωθεί από την κάλπη είναι της Αφροδίτης Σκαφίδα.

Το τέταρτο - καθώς θα πρέπει να βγουν δυο ονόματα - θα είναι "φωτιά", αφού στην ομάδα είναι όλοι δυνατοί και πλέον ψηφίζονται βάση συμπεριφορών. Αυτά που μάθαμε χωρίς βέβαια να είναι σίγουρα, είναι του Στέλιου Χανταμπάκη ή του Γιώργου Κόρομι. Λέτε ο Σπύρος Μαρτίκας να έβαλε το χεράκι του;