Survivor All Star spoiler 20/2: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το έκανε πάλι το θαύμα του το "θάψιμο" που έχει "φάει"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 20/2: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Survivor All Star, μετά την άφιξη των έξι παικτών που μοιράστηκαν στις δυο ομάδες. Η Ελευθερία Ελευθερίου ήδη έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην ομάδα των Διάσημων, λόγω της σχέσης της με τον Μάριο Πρίαμο.

Όπως παρακολουθήσαμε στο trailer (δείτε το εδώ), θα δούμε την τραγουδίστρια πιο ήρεμη από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι της στην παραλία των Διάσημων και ξεφτίλισε τον Μάριο, με τον Σπύρο Μαρτίκα να την υπερασπίζεται κάνοντας και αυτός μια ασύλληπτη επίθεση στο πρόσωπο του.

Τα γεγονός λοιπόν θα μάθει και η Μπλε ομάδα με ακριβής μάλιστα λεπτομέρειες τις οποίες θα μεταφέρει ο Ηλίας Μπόγδανος σε όλους. Δεν θα λείψουν τα κακόβουλα σχόλια, αλλά και τα πειράγματα.

Μετά το καθαρό ριάλιτι που θα δούμε στις δυο παραλίες, έχει ώρα ο στίβος μάχης. Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Ήδη την πρώτη έχασαν οι Κόκκινοι με τον Κώστα Παπαδόπουλο να είναι ο πρώτος υποψήφιος, βγάζοντας την μπαντάνα του αγανακτισμένος.

Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star

Ήδη γνωρίζουμε πως την ασυλία σήμερα θα κερδίσουν οι Διάσημοι και θα πάνε με το κεφάλι τους ήσυχο στο συμβούλιο του νησιού. Άρα οι Μαχητές θα πρέπει να ψηφιστούν μεταξύ τους. Να υπενθυμίσουμε πως οι τρεις παίκτες που μπήκαν χθες, έχουν ασυλία αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μας, στον τάκο θα ακουστεί το όνομα της Μελίνας Μεταξά! Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως η παίκτρια για ακόμη δυο με τρεις ημέρες δεν μπορεί να αγωνιστεί έπειτα από εντολή γιατρού. Ωστόσο, επειδή είναι ήδη αρκετές ημέρες εκτός στίβου μάχης είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να ψηφιστεί και με δικαιολογία.

Survivor All Star spoiler 20/2