Survivor All Star trailer 20/2: Η επόμενη μέρα! «Μέχρι να έρθω...» - Συνεχίζεται ο διασυρμός του Πρίαμου από την Ελευθερίου

Στο παιχνίδι και το Σπύρος Μαρτίκας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 20/2: Η επόμενη μέρα! «Μέχρι να έρθω...» - Συνεχίζεται ο διασυρμός του Πρίαμου από την Ελευθερίου

Μετά την είσοδο των νέων (παλιών) παικτών στο Survivor All Star, όλα αλλάζουν στις δυο παραλίες του Άγιου Δομίνικου. Ισορροπίες στις σχέσεις χαλάνε, ενώ σίγουρα θα αλλάξουν και τα αγωνιστικά στατιστικά ορισμών παικτών.

Σήμερα Δευτέρα 20/2 μάλιστα, είναι και η πρώτη ημέρα μετά την είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου στο παιχνίδι μετά φυσικά την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα, της παίκτριας με την οποία ο Μάριος Πρίαμος την "πρόδωσε" σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, αφού οι δυο τους διατηρούσαν δεσμό δύο μηνών.

Απόψε το βράδυ λοιπόν, θα δούμε την τραγουδίστρια πιο ήρεμη από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι της στην παραλία των Διάσημων και ξεφτίλισε τον Μάριο, με τον Σπύρο Μαρτίκα να την υπερασπίζεται κάνοντας και αυτός μια ασύλληπτη επίθεση στο πρόσωπο του.

Τα γεγονός λοιπόν θα μάθει και η Μπλε ομάδα με ακριβής μάλιστα λεπτομέρειες τις οποίες θα μεταφέρει ο Ηλίας Μπόγδανος σε όλους. Δεν θα λείψουν τα κακόβουλα σχόλια, αλλά και τα πειράγματα.

Μετά το καθαρό ριάλιτι που θα δούμε στις δυο παραλίες, έχει ώρα ο στίβος μάχης. Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Ήδη την πρώτη έχασαν οι Κόκκινοι με τον Κώστα Παπαδόπουλο να είναι ο πρώτος υποψήφιος, βγάζοντας την μπαντάνα του αγανακτισμένος.

Ήδη γνωρίζουμε ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία - δείτε εδώ το spoiler - αλλά και ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση - αυτό είναι το όνομα του.

Το 20/2 trailer του Survivor All Star