Survivor All Star spoiler 20/2: Ανατροπή "καταστροφή"! Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία

Προσοχή! Ακολουθεί δυνατό spoiler!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 20/2: Ανατροπή

Μια νέα εβδομάδα του Survivor All Star ξεκίνησε και απόψε 20/2 θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα για την δεύτερη ασυλία. Ήδη την πρώτη χθες 19/2 την κέρδισαν οι Μαχητές, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να είναι ο υποψήφιος προς αποχώρηση, ο οποίος μάλιστα έγινε και έξαλλος (δείτε βίντεο).

Βέβαια, να πούμε πως το παιχνίδι δεν είναι μόνο αγωνιστικό, αλλά και ριάλιτι, αφού δεν γίνεται να ξεχάσουμε το ξεκατίνιασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου στον Μάριο Πρίαμο. Όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής, του έκανε μια ασύλληπτη επίθεση με βρισιές λόγω της απιστίας του με την Καρολίνα Καλύβα την οποία θεωρούσε φίλη της. Όσα δεν είπε στις κάμερες όσο βρισκόταν στην Ελλάδα, τα είπε μπροστά σε χιλιάδες τηλεθεατές που έβλεπαν το επεισόδιο.

Σήμερα λοιπόν, είναι η επόμενη ημέρα μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους και του σκανδάλου με την Καρολίνα και τον Μπο. Οι Μαχητές ειδικά που θα το μάθουν, θα ξεκινήσουν το κράξιμο αλλά και τα χιουμοριστικά σχόλια.

Όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε από τον ΣΚΑΙ, τα "ψουψουψου" θα ξεκινήσουν, ενώ η Ελευθερία δεν θα σταματήσει τα "καρφιά" της.

Ποιος θα κερδίσει όμως την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor All Star;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Youweekly.gr απόψε έχουμε συγκλονιστική ανατροπή η οποία θα φέρει "καταστροφές" στην αντίπαλη ομάδα που ειδικά το τελευταίο διάστημα τα έχει βρει σκούρα.

Η ομάδα που θα κερδίσει είναι αυτή των Διάσημων, με τους Μαχητές να γίνονται άνω κάτω που θα αναγκαστούν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους. Ποιανού το όνομα θα ακουστεί στην κάλπη; Θα σας αποκαλύψουμε σύντομα.

Survivor All Star spoiler 20/2