Survivor all star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα

Για άλλη μια φορά!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα

Η ώρα του συμβουλίου του νησιού για το αποψινό (19/2) επεισόδιο του Survivor All Star έφτασε και οι παίκτες της κόκκινης ομάδας μετά την ολοκλήρωση του στίβου μάχης (δείτε εδώ το σκόρ) έπρεπε να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Στον τάκο ακούστηκαν πέντε ονόματα, μερικοίείχαν ξαναβρεθεί σε αυτή την θέση και άλλοι ήταν η πρώτη φορά που το ακούγαμε και εμείς οι ίδιοι.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το αποψινό (19/2) συμβούλιο του Survivor All Star

Οι παίκτες των διασήμων, έβαλαν τα ονόματα που πίστευαν και οι πέντε που ψηφίστηκαν μεταξύ τους ήταν, ο Μάριος, ο Σπύρος, ο Κόρο, ο Ζαχαροπλάστης και η Αφροδίτη.

Βέβαια, όπως σαν κάναμε γνωστό και εμείς νωρίτερα και επιβεβαιωνόμαστε όπως κάθε φορά, ο Κώστας Παπαδόπουλος με έξι ψήφους, είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Έχω κουραστεί πια. Αφήνω την μπαντάνα εδώ, όπως είχε κάνει παλιά και η Ελευθερία» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας αφήνοντας ενοχλημένος στην άκρη την μπαντάνα του.

Το ατύχημα του Παναγιώτη στο Survivor All star

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου αγωνίσματος, ο 29χρονος Παναγιώτης αισθάνθηκε μια μικρή αδιαθεσία με αποτέλεσμα να πρέπει να αποχωρήσει άρον άρον από τον στίβο μάχης για να οδηγηθεί στο ιατρικό προσωπικό για τις πρώτες βοήθειες. Έτσι, λοιπόν, ο Νίκος Μπάρτζης τον άρπαξε από τον πάγκο της κόκκινης ομάδας και τον έβγαλε εκτός του αγωνιστικού χώρου.

«Ζαλίζεται, ζαλίζεται» αναφώνησε ο αγρότης των Διασήμων στο Survivor All Star και αποχώρησε μαζί με τον ζαλισμένο συμπαίκτη του. Κοίτα να δεις που θα μας πεθάνει ο Παναγιώτης! Το παιδί μια χαρά θα είναι αλλά εμάς θα μας πεθάνει» τόνισε, με χιούμορ προφανώς, ο Στάθης Σχίζας στους συμπαίκτες του.

Στο κλείσιμο του αγωνίσματος όμως, το οποίο και κέρδισε η μπλε ομάδα, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης βρέθηκε και πάλι στην ομάδα του έχοντας ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις του.