Survivor All Star: Αυτή η ομάδα κέρδισε στον αποψινό (19/2) στίβο μάχης

Άντε επιτέλους!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Αυτή η ομάδα κέρδισε στον αποψινό (19/2) στίβο μάχης

Το αποψινό (19/2) επεισόδιο του Survivor All Star είχε απ' όλα, μετά τις αφίξεις των τριών κοριτσιών στην παραλία των κόκκινων και τον τσακωμό της Ελευθερίου με τον Πρίαμο (δείτε εδώ το στιγμιότυπο) και οι δύο ομάδες πήγαν στον στίβο μάχης και έδωσαν τον καλύτερo τους εαυτό.

Η αλήθεια είναι πως από την αρχή φάνηκε η διαφορά τους και ξεχώρισε η καλύτερη ομάδα για τον αποψινό στίβο μάχης.

Η ομάδα που κέδισε στο αποψινό (19/2) επεισόδιο του Survivor All Star

Εντέλει, μετά από αρκετή προσπάθεια και από τις δύο πλευρές, όπως σας είχαμε αποκαλύψει και εμείς στο Youweekly.gr και δικαιωνόμαστε, οι Μαχητές λοιπόν κέρδισαν με 10-4 και την ασυλία και το έπαθλο φαγητού.

Η ομάδα των Μαχητών έσπασε το σερί των ηττών που είχε στα αγωνίσματα του Survivor All Star κερδίζοντας για πρώτη φορά για αυτή την εβδομάδα τον αγώνα ασυλίας.

Η νέα προσθήκη παικτών φαίνεται πώς τους έφερε γούρι και κατάφεραν να επικρατήσουν στον αποψινό στίβο μάχης και να μην χρειαστεί να ψηφίσουν πάλι κάποιον δικό τους. Βέβαια, μπορεί να μην είναι στην Ελλάδα να ζήσουν την Τσικνοπέμπτη, ωστόσο η παραγωγή φρόντισε να το ζήσουν σαν να ήταν στην Ελλάδα. Χωριάτικη σαλάτα, μπιφτέκια και αναψυκτικά τους έκανε να χορτάσουν αρκετά.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star

Εκτός λοιπόν της σαπουνόπερας, που είδαμε στην αρχή του επεισοδίου παρακολουθήσαμε τον αγώνα ασυλίας και οι Διάσημοι θα ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους να βγει στον τάκο.

Εδώ λοιπόν, έχουμε μια μεγάλη ανατροπή, καθώς οι Διάσημοι δεν θα ψηφίσουν όπως την προηγούμενη εβδομάδα τον Σπύρο Μαρτίκα... αλλά τον Κώστα Παπαδόπουλο. Η ψυχολογική πίεση που κάνει ο φαρμακοποιός τελικά απέδωσε καρπούς και τον έσωσαν!

Τώρα μένει να δούμε αν χάσουν πάλι ποιος θα ψηφιστεί!

Survivor All Star spoiler 19/2 υποψήφιος προς αποχώρηση