Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Αντίο ζωή» - Η ερώτηση για τον Κωνσταντίνο Βασάλο που έφερε την πιο επική απάντηση

Η αντίδραση του Fipster

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Αντίο ζωή» - Η ερώτηση για τον Κωνσταντίνο Βασάλο που έφερε την πιο επική απάντηση

Η κάμερα της εκπομπής Open Weekend συνάντησε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Fipster σε φιλανθρωπικό bazzar, όπου τους ρώτησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων και για το Survivor All Star στο οποιο συμμετέχει ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο fipster είναι κολλητός φίλος του Κωνσταντίνου. Συμμετείχαν μαζί στο Asia Express και τώρα που εκείνος είναι στον Άγιο Δομίνικος, κάνει πολλές χιουμοριστικές αναρτήσεις που γίνονται viral.

«Έφτασα μέχρι τον ημιτελικό στο J2US αλλά δεν έχω δεχθεί πρόταση να ξαναμπώ», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ενώ για την συμμετοχή του Fipster στο Asia Expres είπε: «Ναι τον έβλεπα. Εγώ είμαι team Φίλιππος. Οι προσωπικότητές μας ταιριάζουν περισσότερο, από ότι με τον Κωνσταντίνο. Ο Κωνσταντίνος είναι ζεν, εγώ είμαι λίγο πιο εκδηλωτική, με κλάματα, γέλια και τα λοιπά. Δεν θα πήγαινα με τον Fipster στο Asia Express».

H ερώτηση για τον Βασάλο και η αντίδραση Βαλαβάνη - Fipster

«Εάν πήγαινα στο Survivor, θα ήμουν ένας συνδυασμός Μαρτίκα, Μπάρτζη και Τριαντάφυλλου. Θα ήμουν τρία σε ένα», σχολίασε ο Fipster έπειτα από ερώτηση που του έγινε για το Survivor All Star (δείτε το σημερινό trailer με τον καβγά Πρίαμου - Ελευθερίου).

Σε άλλη ερώτηση για αν τους έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις είπε με χιούμορ: «Θα κάνουμε το “Πολύ Μπλα-Μπλα” με την Ευρυδίκη. Δεν ξέρουμε κάτι. Κάτσε να γυρίσει ο Κωνσταντίνος».

Όσον αφορά την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και αν θα μπορούσε να συνυπάρχει με τους τρεις τους σε εκπομπή είπε: «Όχι. Δεν θα ήθελα να μπω ανάμεσα στο ζευγάρι. Συγγνώμη. Σκέψου Βασάλο – Βαλαβάνη – Fipster. Αντίο ζωή».

Να σημειώσουμε πως μέχρι και σήμερα παραμένει μυστήριο για το τι τελικά συμβαίνει ανάμεσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνου Βασάλο, αφού κανείς από τους δυο δεν απαντάει ανοιχτά για το αν είναι μαζί ή αν έχουν χωρίσει και απλά παραμένουν φίλοι.