Survivor All Star: «Μ' αγαπάς;» - Το μήνυμα που έστειλε η Καρολίνα στον Μάριο πριν προβληθεί στην τηλεόραση

Θα το δείξει στο αποψινό 22/2 επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Μ' αγαπάς;» - Το μήνυμα που έστειλε η Καρολίνα στον Μάριο πριν προβληθεί στην τηλεόραση

Το trailer για το Survivor All Star κυκλοφόρησε και είναι άκρως απολαυστικό, μιας και απόψε θα έρθουν τα πάνω κάτω στον Άγιο Δομίνικο. Πρωταγωνιστές φυσικά, ποιοι άλλοι; Καρολίνα, Μάριος, Ελευθερία.

Απόψε 22/2 Κόκκινοι και Μπλε θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας και μάλιστα πριν την έναρξη του αγώνα, ο Γιώργος Λιανός θα πετάξει τη βόμβα πως αν κερδίσουν οι Διάσημοι θα έχουν ηχητικό μήνυμα από τους φίλους ή τους συντρόφους τους και μάλιστα απευθύνεται κατευθείαν στον Μάριο και του λέει πως εκείνος έχει ηχητικό μήνυμα από την Καρολίνα.

Φυσικά, η αντίδραση της Ελευθερίας είναι κάτι παραπάνω από... επική, μιας και ενοχλείται σαφώς αρκετά από όλο αυτό.

«Μάριε θέλω να σε ενημερώσω πως αν κερδίσετε έχεις μήνυμα από την Καρολίνα» λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός και μάλιστα το τελευταίο πλάνο που δείχνει το τρέιλερ, προδίδει την νίκη των Κόκκινων, μιας και εμφανίζεται η Καρολίνα σε μία φωτογραφία της που φορά κάλτσες με καρδούλες και τη λέξη “μ’ αγαπάς”.

Βέβαια, την ίδια στιγμή, παίκτης των Διάσημων φλερτάρει έντονα την Ελευθερία -δείτε εδώ ποιος.

Χαμός στο αποψινό 22/2 επεισόδιο του Survivor All Star

Δείτε επίσης: Spoiler 23/2 - ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο

Η απίστευτη αντίδραση της Καλύβα όταν ρωτήθηκε για την Ελευθερίου

Το μεσημέρι της Δευτέρας (20/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» βρέθηκε καλεσμένη, η Καρολίνα Καλύβα μαζί με την Σοφιάννα Αβραμάκη, που φημολογούταν ότι μπορεί να ήταν ζευγάρι με έναν παίκτη του Survivor all star (δείτε εδώ με ποιον).

Η κουβέντα δεν θα μπορούσα να μη φτάσει, βέβαια, στο γεγονός των ημερών του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, με την άφιξη της Ελευθερίας Ελευθερίου στον Άγιο Δομίνικο και τη συνάντησή της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, που δεν πήγε και τόσο καλά (δείτε εδώ το ξέσπασμα της), αλλά και την αλλαγή συμπεριφορών στο συμβούλιο του νησιού (δείτε εδώ τι είπαν). Εκεί η πρώην παίκτρια του survivor είχε μια ιδιαίτερη αντίδραση, όταν άκουσε το όνομα της Ελευθερίου.

«Με το που μπήκε δεν κρατήθηκε. Να είσαι εγκρατής σε αυτή τη ζωή είναι αρετή», σχολίασε αρχικά η Καρολίνα Καλύβα και μετά ήρθε η ερώτηση του Νίκου Μουτσινά που προκάλεσε την χαρακτηριστική αντίδραση της πρώην παίκτριας του Survivor.

«Υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάτι και να τα ξαναβρεί με την Ελευθερία;», ρώτησε ο παρουσιαστής και η Καρολίνα ξέσπασε σε δυνατά γέλια.

«Ήμασταν φίλες. Όποτε ήθελε εκείνη κι επιθυμούσε, την προπονούσα», πρόσθεσε στη συνέχεια η Καρολίνα Καλύβα για την Ελευθερία Ελευθερίου.