Survivor: Πρώην παίκτρια απάντησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Βασάλο τώρα που έφυγε για το All Star

«Δεν ψήλωσα 10 πόντους επειδή...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor: Πρώην παίκτρια απάντησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Βασάλο τώρα που έφυγε για το All Star

Από τότε που κυκλοφόρησε η φήμη πως Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη χώρισαν, βγήκε η είδηση πως η δημοσιογράφος είναι σε νέα σχέση (δείτε εδώ), ενώ ο personal trailer έχει έρθει πολύ κοντά με την πρώην επίσης παίκτρια του Survivor, Σοφιάνα Αβραμάκη.

Ειδικά τώρα που οι παίκτες του All Star βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και αναμένεται η μεγάλη πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης (δείτε ποιοι πλακώθηκαν από την πρώτη ημέρα), είναι λογικό όλα όσα είχαν ακουστεί από το καλοκαίρι να έρχονται μπροστά και να συζητιούνται.

Αυτό, που κάνει σε πολλούς όμως εντύπωση είναι η εικόνα, που θα έχουν Βαλαβάνη & Βασάλος με τη φήμη χωρισμού να επικρατεί έντονα...

Τι συμβαίνει με Βασάλο - Αβραμάκη

Πολλοί έλεγαν πως ο Ατζούν για να κάνει την μεταξύ τους σχέση πιο συζητήσιμη, θα έβαζε μέσα στο Survivor All Star την Σοφιάνα Αβραμάκη αφού ακούστηκε έντονα πως διατηρούν σχέση μετά το τέλος του Βασάλου από την Βαλαβάνη.

Τελικά, όπως όλα δείχνουν η Σοφιάνα δεν θα μπει στο παιχνίδι, γεγονός που αποκάλυψε και εκείνη μιλώντας στο Πρωινό μας λέγοντας πως «μάλλον δεν με θεωρούν All Star».

Στην συνέχεια της συνέντευξη της η νεαρή κοπέλα, ρωτήθηκε και για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αφού όταν μίλησε για το νέο κύκλο, δεν ανέφερε το όνομα του...

«Γιατί δεν τον γνωρίζω τόσο καλά. Σεν ισχύει τίποτα για όσα γράφτηκαν για εμένα και τον Κωνσταντίνο. Δεν ψήλωσα 10 πόντους επειδή μου χρέωσαν σχέση με τον Βασάλο», ξεκαθάρισε.

Τι έλεγε πριν μήνες η Σοφιάνα για τη σχέση τους

«Στην προσωπική μου ζωή είμαι καλά. Δεν υπάρχει κάτι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Δεν έχω καν επαφή με τον άνθρωπο. Δεν ήμασταν μαζί στην Πάρο το καλοκαίρι, δεν πήγα στην Πάρο φέτος το καλοκαίρι.

Βλέπω ότι του έχουν χρεώσει 2-3 σχέσεις με διάφορες του χώρου. Για μένα, αν μπορώ να μιλήσω, όχι δεν έχω σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Αντικειμενικά είναι πάρα πολύ ωραίος άντρας» ,είχε πει χαρακτηριστικά η Σοφιάνα.