Survivor all star: «Θα μείνω μέχρι εκεί...» - Το ξεκαθάρισμα Πρίαμου με Ελευθερίου στο συμβούλιο

Σουηδία ξαφνικά!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Θα μείνω μέχρι εκεί...» - Το ξεκαθάρισμα Πρίαμου με Ελευθερίου στο συμβούλιο

Μετά τον έντονο καβγά που είχαν στην παραλία των Διασήμων στο Survivor All Star η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Μάριος Πρίαμος σχετικά με όσα έγιναν ανάμεσα στον Κύπριο παίκτη και την Καρολίνα Καλύβα το προηγούμενο διάστημα, φαίνεται πως τα πνεύματα ηρέμησαν (δείτε εδώ τον τσακωμό τους) και την ήττα της ομάδας τους στον στίβο μάχης (δείτε εδώ το σκόρ), τα πνεύματα ηρέμησαν.

Πριν από την ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού, δόθηκε ο λόγος στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο προκειμένου να λύσουν τις διαφορές.

Το ξακαθάρισμα της Ελευθερίου με τον Πρίαμο στο συμβούλιο του Survivor All Star

Αρχικά, λοιπόν, ο Κύπριος παίκτης της κόκκινης ομάδας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην καλύβα είχαμε μια έντονη συζήτηση με την Ελευθερία για ένα θέμα που μας απασχολούσε και προφανώς μας στεναχώρησε και τους δύο. Ίσως επηρεάσαμε και την ομάδα με αυτό.

Μετά το αγώνισμα, όμως, μιλήσαμε και είναι θέματα προσωπικά που δεν αρμόζουν στον τίτλο ενός παιχνιδιού που ονομάζεται Survivor All Star. Μιλήσαμε σε προσωπικό επίπεδο, είπαμε τι ήταν να πούμε, όλα καλά και θα μείνω μέχρι εκεί. Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε περισσότερο ούτε και να δώσουμε τροφές για σκέψη ούτε πηγαδάκια σε ανθρώπους που δεν τους αφορά καθόλου το συγκεκριμένο θέμα».

«Θέλω και γω να πάρω θέση. Έκανα μια έκρηξη η οποία, πιστεύω πως τα παιδιά μπορούν να το καταλάβουν, είναι μέσα σε φυσιολογικά πλαίσια γιατί, Γιώργο, όσο όλοι εσείς βρίσκεστε εδώ πέρα και είστε στο Survivor, έξω ζούσα το δικό μου Survivor μέχρι να έρθω».

«Είχαμε ένα θέμα προσωπικό με τον Μάριο το οποίο είχε πάρει μια πολύ μεγάλη έκταση και ήταν πολύ πιο δύσκολο για μένα. Ήμουν σε μια θέση που βρέθηκα να βάλομαι από παντού με πολλές πληροφορίες, πίεση στο να τοποθετηθώ και να πρέπει να μιλήσω. Στην είσοδο μου στο νησί δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστώ. Δεν θέλω όμως να μπω σε λεπτομέρειες.

Θέλω να ζητήσω απλά μια συγγνώμη στην ομάδα μου και σε εμένα την ίδια για την έκρηξη που έκανα. Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα το έκανα γιατί είχα πολλά πράγματα μαζεμένα που έπρεπε να τα συζητήσω με τον Μάριο. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω αυτό να επηρεάσει την ομάδα ούτε τις μεταξύ μας σχέσεις» διευκρίνισε, με τη σειρά της, η νέα παίκτρια της κόκκινης ομάδας του Survivor All Star.