Με ολόχρυσο μακρύ φόρεμα στη «Βραδιά του Ευχαριστώ» του Make A Wish - Τράβηξε όλα τα βλέμματα η Φαίη Σκορδά

Η άκρως εντυπωσιακή εμφάνισή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Η ετήσια «Βραδιά του Ευχαριστώ» του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 13/3 στο Μέγαρο Μουσικής και φυσικά πολλοί ήταν οι celebrities που έδωσαν το παρών.

Η «Βραδιά του Ευχαριστώ» αποτελεί τον ετήσιο απολογισμό του έργου του Οργανισμού, καθώς και την έκφραση της βαθιάς ευγνωμοσύνης του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος προς εθελοντές, δωρητές, εκπρόσωπους εταιρειών, φίλων και υποστηρικτών.

Φυσικά, ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και η Πρέσβειρα του Οργανισμού, Φαίη Σκορδά, η εμφάνιση της οποίας ήταν άκρως εντυπωσιακή (δείτε εδώ την ακόμα πιο συγκλονιστική της εμφάνιση στον μεγάλο τελικό του The Voice). Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly ήταν εκεί και όπως είδαμε από τα στιγμιότυπα, η παρουσιάστρια είχε επιλέξει ένα μακρύ σατέν φόρεμα, το οποίο είχε συνδυάζει με ασορτί αξεσουάρ.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στη «Βραδιά του Ευχαριστώ» του Make A Wish

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στη «Βραδιά του Ευχαριστώ» του Make A Wish

Η εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στη «Βραδιά του Ευχαριστώ» του Make A Wish

Η συγκίνηση της Σκορδά στον αέρα του Πρωινού Μας λόγω του Make a wish

Πριν αρκετό καιρό, το «Πρωινό μας» 'ήταν αφιερωμένο στο Make a Wish και στο πλατό είχε βρεθεί η Λώης, η μητέρα της Φενίνας, την οποία είχαν επισκεφτεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την Έλενα Χριστοπούλου.

«Η Φενίνα έγινε αστέρι ευχής στις 24 Απριλίου, τη μέρα του Πάσχα το ’22. Η πορεία της ήταν χέρι χέρι με την ευχή και χέρι χέρι με το Make a wish», είπε αρχικά η Λώης.

Στη συνέχεια η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για την επίσκεψη που έκανε στη Φενίνα μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Δεν το πίστευε. Για εμένα ήρθαν; Γέμισε φως από το χαμόγελό της. Όλο το χρυσάφι του κόσμο να είχα, δεν θα συγκρινόταν με το χαμόγελό της» είπε η μητέρα της.

«Είμαι μαμά παιδιού ευχής και δανείζω τη φωνή μου γιατί το παιδί δεν μπορεί να είναι εδώ μαζί μου, είναι ψηλά όμως και μας βλέπει, να είστε σίγουροι γι’ αυτό. Νιώθουμε τη δύναμή της και ήρθα να σας τη μεταδώσω» είπε η Λώης, με τη Φαίη Σκορδά να συγκινείται.