The Voice: Απαστράπτουσα με λαμπερό φόρεμα - Τα πρώτα λόγια της Φαίης Σκορδά τη βραδιά του μεγάλου τελικού

Η αγωνία κορυφώνεται

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
The Voice: Απαστράπτουσα με λαμπερό φόρεμα - Τα πρώτα λόγια της Φαίης Σκορδά τη βραδιά του μεγάλου τελικού

Μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά είναι αυτή του Σαββάτου 11/3 για το μουσικό talent show, The Voice καθώς μετά από 21 επεισόδια, πολλές φωνές και φυσικά πολλά τραγούδια επιτέλους έφτασε η μεγάλη στιγμή, καθώς θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής.

Όπως ήταν φυσικό την έναρξη έκανε η Φαίη Σκορδά, η οποία ήταν λαμπερή για μία ακόμη φορά, επιλέγοντας ένα maxi στενό φόρεμα και έχοντας εμφανώς πολύ πιο μακριά τα μαλλιά της.

Η αγωνία τόσο της ίδιας, όσο και των κριτών, που πήραν τις θέσεις τους είναι μεγάλη, αφού σήμερα ένας από τους 7 διαγωνιζόμενους θα είναι αυτός, που θα υπογράψει ένα χρυσό συμβόλαιο με την Minos EMI, a Universal Music Company (δείτε εδώ τα highlights του μεγάλου ημιτελικού).

Τα πρώτα λόγια της Φαίης Σκορδά στο μεγάλο τελικό του The Voice

Οι παίκτες που πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό

Από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού θα τραγουδήσουν για μια τελευταία φορά στον μεγάλο τελικό του The Voice η Dodona και ο Μωυσής Παπαμωυσέως.

Τον Πάνο Μουζουράκη θα εκπροσωπήσουν, στον τελικό του μουσικού τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ, η Μαρία Σακελλάρη και η Εβίτα Θεοδωροπούλου.

Τέλος, η Σίσσυ Πολυδώρου και η Celina Michael θα βρεθούν στον μεγάλο τελικό του The Voice από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου όπως και ο Λάμπρος Τσιαπούτας από την ομάδα του Σάκη Ρουβά.