Κατερίνα Δαλάκα: Τι φόρεσε στο πλευρό του Φιντιρίκου για μια απλή βραδινή βόλτα στη Μύκονο

Τους κοιτούσε όλο το νησί

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Το όνομά της τους τελευταίους μήνες απασχόλησε πολύ, μετά τα όσα συνέβησαν με την συμμετοχή-αποβολή της από το Survivor All Star, ενώ η σχέση της (και οι ξαφνικοί ανά διαστήματα χωρισμοί) με τον Δημήτρη Φιντιρίκο απασχολούν χρόνια την ελληνική showbiz.

Φήμες ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει λίγο καιρό πριν η αθλήτρια στίβου ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο αλλά το πόσο αχώριστοι είναι μετά την επιστροφή της από το νησί, έκλεισε στόματα. Παρά το γεγονός πως τόσα χρόνια προσπαθούν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κι αφού πλέον συγκατοικούν, δείχνουν και οι δυο πιο απελευθερωμένοι από ποτέ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού οι άπειρες αναρτήσεις και τα άπειρα repost που κάνει πλέον ο ένας τον άλλον στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media! Και παλιότερα ανέβαζαν κοινές φωτογραφίες αλλά μετά την επιστροφή της από το Survivor All Star είναι πλέον πιο συχνό το φαινόμενο.

Το Πάσχα μπορεί το ζευγάρι να επέλεξε την Σύρο ως προορισμό (δείτε εδώ τις αναρτήσεις που έκαναν μέσα από το σκάφος τους) αλλά πριν λίγες ημέρες εθεάθησαν στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο, κι εννοείται πως ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε σε πολύ τρυφερές στιγμές.

Με ένα φιλικό τους ζευγάρι οι τέσσερις τους διασκέδασαν όπως μόνο η Μύκονος ξέρει να διασκεδάζει το βράδυ

Η εμφάνιση της Κατερίνας Δαλάκα στο πλευρό του Φιντιρίκου

Η αθλήτρια στίβου που διαθέτει απίστευτες αναλογίες επέλεξε για τη νυχτερινή τους περιπλάνηση στο νησί ένα μπεζ παντελόνι, με ένα μαύρο τοπ και αθλητικά παπούτσια. Μαύρη τσάντα και λεπτεπίλεπτα αξεσουάρ συμπλήρωσαν την εικόνα της. Πάντα απλή και σικ.

Κατερίνα Δαλάκα: Τι φόρεσε στο πλευρό του Φιντιρίκου για μια απλή βραδινή βόλτα στη Μύκονο

Κατερίνα Δαλάκα: Τι φόρεσε στο πλευρό του Φιντιρίκου για μια απλή βραδινή βόλτα στη Μύκονο