Αχώριστοι η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος - Το νησί του Αιγαίου που επέλεξαν για τις μέρες του Πάσχα

Οι κοινές τους αναρτήσεις στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι από τα πρόσωπα που ο κόσμος τα έχει συνδέσει μαζί στο μυαλό, καθώς μπορεί να έχουν περάσει από σαράντα κύματα, αλλά στο τέλος πάντα καταλήγουν μαζί. Μετά την επιστροφή της πρώτης από το Survivor All Star (δείτε εδώ την αλήθεια που "καίει" τον Μπάρτζη για την αποβολή της), οι δυο τους δεν έχουν σταματήσει να ταξιδεύουν, γυρίζοντας την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

Επομένως, τώρα που είναι μία γιορτινή περίοδος και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις "ηρεμούν", βρήκαν την ευκαιρία για άλλη μία απόδραση. Την Μεγάλη Πέμπτη 13/4, λοιπόν, ταξίδεψαν μαζί για το νησί της Σύρου, όπου θα περάσουν χρόνο με τους φίλους τους, όπως φαίνεται μέσα από την κοινή τους ανάρτηση στο Instagram (δείτε εδώ την αλλαγή στην εμφάνιση του νεαρού επιχειρηματία).

Πάσχα μαζί στη Σύρο για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο

Δαλάκα Πάσχα στη Σύρο

Φιντιρίκος Πάσχα στη Σύρο

Το μοιραίο ταξίδι που θα έκανε το ζευγάρι πριν πάει στην Κύπρο

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος είχαν εκδώσει εισιτήρια για να ταξιδέψουν στην Κατερίνη για να επισκεφθούν το πατρικό σπίτι της αθλήτριας, με σκοπό να πάρουν το αυτοκίνητο της που είχε αφήσει στους γονείς της. Τελευταία στιγμή όμως το ταξίδι τους ακυρώθηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του επιχειρηματία και έτσι δε μπήκαν στο μοιραίο τρένο των Τεμπών...

Οι Αρχές ερευνώντας τις πρώτες πληροφορίες για το τι μπορεί να οδήγησε στη σφοδρότατη σύγκρουση επιβατικής αμαξοστοιχίας με εμπορικό τρένο στην είσοδο της κοιλάδας των Τεμπών, προσπαθούν να φέρουν στο φως τα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το επιβατικό τρένο φεύγοντας από τη Λάρισα έπρεπε να παραμείνει στην άνοδο, ωστόσο είχε διακλαδωθεί και βρισκόταν στην κάθοδο προς Αθήνα όπου κινούταν η εμπορική αμαξοστοιχία. Η απόσταση από τη Λάρισα μέχρι το σημείο όπου συνέβη η τραγωδία είναι περίπου 20 χλμ.

Οι νεκροί ξεπερνούν τους 50....και έχουν φτάσει στους 57!

Φιντιρίκος Δαλάκα Tέμπη