Φεστιβάλ Καννών: Το διάφανο φόρεμα της Βίκυς Καγιά και η ομπρέλα του Μαραβέγια - Οι Έλληνες που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί

Τι φόρεσαν

Φεστιβάλ Καννών: Το διάφανο φόρεμα της Βίκυς Καγιά και η ομπρέλα του Μαραβέγια - Οι Έλληνες που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί

Απόβαση στη Γαλλική Ριβιέρα για το 76ο Φεστιβάλ των Καννών, με αρκετούς εκπροσώπους της ελληνικής showbiz να δίνουν δυναμικό «παρών». Ο φακός του YOU συνάντησε τη Βίκυ Καγιά, στην αποθέωση του see through, αφού εμφανίστηκε πιο sexy από ποτέ, με διάφανο φόρεμα με κεντημένα κρύσταλλα, ενώ μια αντίστοιχη εμφάνιση επέλεξε και στο “κόκκινο χαλί”, πηγαίνοντας να παρακολουθήσει την ταινία «Indiana Jones and the Dial of Destiny».

Επιστροφή στον... τόπο του εγκλήματος και για την Τόνια Σωτηροπούλου, που και φέτος εθεάθη στις Κάννες στο πλευρό του συζύγου της Κωστή Μαραβέγια, αλλά αυτήν τη φορά τράβηξαν τα βλέμματα για διαφορετικό λόγο - πρωταγωνιστής ήταν ο τραγουδιστής, που έχει πει επανειλημμένα πόσο λατρεύει την εκλεκτή της καρδιάς του, αλλά το δείχνει έμπρακτα κιόλας.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη & την Βάσω Αργυρέα

Στην προκειμένη όταν ο καιρός δεν τους έκανε το χατίρι και ξεκίνησαν οι πρώτες ψιχάλες, εκείνος, ως σωστός gentleman, της κρατούσε την ομπρέλα. Και το βράδυ... ώρα για πάρτι, με τους Έλληνες να εντυπωσιάζουν με τα glam looks τους, λίγο πριν επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη, έχοντας να μοιραστούν πολλές εμπειρίες από αυτό το ταξίδι.

Οι εμφανίσεις στο Φεστιβάλ Καννών

Φεστιβάλ Καννών: Οι Έλληνες που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί - Τι φόρεσαν

Φεστιβάλ Καννών: Οι Έλληνες που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί - Τι φόρεσαν

Δούκισσα Νομικού: «Ήταν μια λαμπερή βραδιά»

Ταξίδι αστραπή στις μαγευτικές Κάννες έκανε και η Δούκισσα Νομικού προκειμένου να παρευρεθεί στο 76ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ. Η πανέμορφη παρουσιάστρια, που είναι και πρέσβειρα της L'Oréal Paris στη χώρα μας, έλαμψε με την παρουσία της φορώντας μια πριγκιπική floral τουαλέτα διά χειρός Celia Kritharioti, την οποία συνδύασε με εντυπωσιακά κοσμήματα Kessaris. Το beauty look της βραδιάς επιμελήθηκε ο επίσημος make-up expert του brand, Παντελής Τουτουντζής, που ανέδειξε μοναδικά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της. Η ίδια δήλωσε για τη συμμετοχή της: «Είμαι ενθουσιασμένη που βρέθηκα ανάμεσα σε τόσο εμβληματικές προσωπικότητες. Ήταν μια λαμπερή βραδιά και ένα πολύ μεγάλο βήμα προς την υποστήριξη και ενδυνάμωση των γυναικών» (δείτε εδώ φωτογραφίες από την λαμπερή εμφάνισή της).