Ντυμένοι στα λευκά στις Κάννες: Εκείνος με σμόκιν και παπιγιόν και εκείνη... - Τι φόρεσε η Εύη Βατίδου δίπλα στον σύντροφό της

Άκρως εντυπωσιακοί!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Η Εύη Βατίδου είναι τρελά ερωτευμένη με τον μικρότερο σύντροφό της, Ηλία Κωνσταντίνου (δείτε εδώ την διαφορά της ηλικίας τους) και περνά μαζί του όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Μπορεί να μην είναι πολύ καιρό μαζί, όμως οι έξοδοι και τα ταξίδια τους είναι πολύ συχνά και ο πιο πρόσφατος προορισμός τους είναι οι Κάννες στις οποίες βρίσκονται αυτές τις μέρες.

Είναι γνωστό πως αυτό το διάστημα πραγματοποιείται εκεί το κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών και οι δυο τους βρέθηκαν εκεί ως καλεσμένοι και το μοντέλο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία τους, δείχνοντας στο κοινό τις τι επέλεξαν να φορέσουν για να "μαγνητίσουν" όλα τα βλέμματα πάνω τους (δείτε εδώ τι λένε η γονείς του νεαρού για την σχέση τους).

Τι φόρεσε η Εύη Βατίδου δίπλα στον σύντροφό της στις Κάννες

Ντύθηκαν στα λευκά, με εκείνον να φορά ένα σμόκιν με μαύρες λεπτομέρειες και παπιγιόν, ενώ εκείνη φορούσε ένα φόρεμα με κεντημένες λεπτομέρειες και τρισδιάστατα σχέδια. Άφησε τα μαλλιά της ίσια με χωρίστρα στο πλάι, επέλεξε μικρά σκουλαρίκια και συγκεκριμένα ασημί κρίκους, ενώ το μακιγιάζ της ήταν ελαφρύ με λίγο ροζ κραγιόν.

Εύη Βατίδου σύντροφος Κάννες

Η εξομολόγηση για τον νέο της σύντροφο

Μια αποκαλυπτική και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε πρόσφατα η Εύη Βατίδου. Η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια δεν δίστασε μάλιστα να μιλήσει, μεταξύ άλλων, και για τον νέο της σύντροφο, στη διαφορά ηλικίας τους, αλλά και τον λόγο που της έχει κλέψει την καρδιά.

«Νιώθω υπέροχα, όλα έγινε πολύ γρήγορα. Γνωριστήκαμε στην Θεσσαλονίκη, δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη έγιναν όλα μαγικά. Η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο αν υπάρχει χημεία μεταξύ τους, καταλαβαινόμαστε με τα μάτια, είμαστε δύο μήνες μαζί. Το πρόβλημά μας είναι η διαφορά χιλιομέτρων που μας χωρίζει», ανέφερε αρχικά η Εύη Βατίδου.

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να παντρευτεί για δεύτερη φορά, ξεκαθάρισε: «Δεν το σκέφτομαι πλέον και δεν μου δίνει αυτή την στιγμή κάποια κοινωνική υπόσταση. Έχω κάνει γάμο και παιδιά και νιώθω πλήρης. Με ενδιαφέρει να έχω ένα καλό άνθρωπο στο πλάι μου, να μου φέρεται ωραία και να με κάνει να αισθάνομαι καλά για αυτό που είμαι.

Με κέρδισε ο νεότερος άντρας γιατί έχω βγάλει από το μυαλό μου την ύλη και τα πολλά χρήματα. Οι άνθρωποι πρέπει να συμπορεύονται μαζί και να έχουν πολλά κοινά στοιχεία», κατέληξε η Εύη Βατίδου (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του συντρόφου της για την σχέση τους).