Σε σχέση με μικρότερο σύντροφο η Εύη Βατίδου - Εκείνη είναι 47 και εκείνος...

Αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Νέες δηλώσεις παραχώρησε η Εύη Βατίδου στην εκπομπή Super Κατερίνα, οι οποίες προβλήθηκαν την Τετάρτη 3/5 με το γνωστό μοντέλο να μιλάει τόσο για τα επαγγελματικά της, όσο και για την προσωπική της ζωή.

Μέχρι σήμερα δεν είχε επιτρέψει να διαρρεύσουν άλλες της σχέσεις μιας και στο παρελθόν ο γάμος της αλλά και το επερχόμενο διαζύγιο με τον Αλέξη Κούγια είχαν απασχολήσει έντονα (δείτε εδώ τις δηλώσεις της Βατίδου για τη σύντροφο του Κούγια).

H αποκάλυψη της Εύης Βατίδου για το σύντροφό της

Αυτή τη φορά τη διαφορά είδαμε να κάνει η Εύη Βατίδου, αφού όχι μόνο έσπασε τη σιωπή της σχετικά με την προσωπική της ζωή, αλλά αποκάλυψε κιόλας, πως είναι σε σχέση, τονίζοντας παράλληλα και την ηλικία του συντρόφου της.

«Είμαι 47! Τη λέμε την ηλικία! Μα ο σύντροφός μου είναι 35», είπε μεταξύ άλλων η Εύη Βατίδου.

Τα σχόλια του Γρηγόρη Γκουντάρα για την Εύη Βατίδου

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε ένα σχόλιο για τη στάση του μοντέλου και για το ότι δε σταματάει να εργάζεται όλα αυτά τα χρόνια:

«Επειδή πέρυσι τη γνώρισα και τη γνώρισα καλά επειδή ερχόταν στην εκπομπή, δε σταματάει να δουλεύει και το κάνει με χαρά αυτό, την τιμάει! Είτε είναι εκπομπή, είτε είναι τελεμάρκετινγκ, είτε είναι βράδυ σε μαγαζιά, δουλεύει και αυτό την τιμάει», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.