Αποκλειστικό: Ραμμένα πάνω της με γαλλικά υφάσματα - Όλες οι λεπτομέρειες για τα δυο νυφικά της Μαριλού Κόζαρη

Το ένα ήταν κεντημένο στο χέρι με κρύσταλλα Swarovksi

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Αναμφισβήτητα ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη ήταν ο γάμος της φετινής χρονιάς. Το ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, λίγο πριν έρθει στον κόσμο η πρώτη τους κορούλα, ο πρώτος καρπός του έρωτά τους και ο γάμος πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 27/5 στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξη της νύφης στην εκκλησία).

Πάνω από 500 καλεσμένοι γιόρτασαν μαζί τους την μεγάλη τους χαρά. Η Μαριλού Κόζαρη χαμογελαστή και πανευτυχής έλαμπε μέσα στα δυο νυφικά που επέλεξε να φορέσει στην πιο όμορφη ημέρα της ζωής της.

Το Youweekly.gr πέραν του ότι βρέθηκε εκεί έμαθε κι όλες τις λεπτομέρειες για τα νυφικά φορέματά της.

Όλες οι λεπτομέρειες για τα νυφικά φορέματα της Μαριλού Κόζαρη

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες και τα δύο ανήκουν στην σχεδιάστρια Christina Varotsos. Το νυφικό της ήταν σε απόχρωση σπασμένου λευκού (off white), ραμμένο πάνω της και συγκεκριμένα κεντημένο στο χέρι ενώ χρησιμοποιήθηκε για την δημιουργία του γαλλική δαντέλα και γαλλικά υφάσματα. Το στόλιζαν κρύσταλλα και πέτρες Swarovski.

Αποκλειστικό: Ραμμένα πάνω της με γαλλικά υφάσματα - Όλες οι λεπτομέρειες για τα δυο νυφικά της Μαριλού Κόζαρη

Όσον αφορά το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στη δεξίωση και στον πρώτο της χορό με τον Πάνο Μουζουράκη, δημιουργήθηκε από γαλλικό μεταξωτό σατέν.

Και τα δυο νυφικά ήταν σε γοργονέ γραμμή γιατί η Μαριλού Κόζαρη παρά το γεγονός πως είναι σε ενδιαφέρουσα κατάσταση έχει υπέροχες αναλογίες και ήθελε να αναδείξει το σώμα της με εφαρμοστές γραμμές στα φορέματά της.

Το πέπλο της, επίσης, ήταν μεταξωτό τούλι απλό και λιτό.

Τέλος, όπως μας μεταφέρθηκε, η νύφη, ήθελε τα νυφικά της φορέματα να είναι σε ρομαντικό ύφος για να ταιριάζουν τόσο με το ύφος της όσο και με τον παραμυθένιο γάμο της στην Αίγινα.