Κοστίζει μόνο 9,90 ευρώ - Που θα βρεις παρόμοιο κίτρινο μπικίνι σαν αυτό της Κατερίνας Καινούργιου

Ότι πιο hot γι' αυτή την σεζόν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Instagram/@katken85
Instagram/@katken85

Eίναι αυτή η ώρα που τελειώνουν οι τηλεοπτικές εκπομπές, οι σειρές σταματούν τα γυρίσματα -ή τα συνεχίζουν πλάι στο κύμα με τις ανάλογες βουτιές στα breaks-, τα meeting και οι συσκέψεις “παγώνουν” και όλοι σκέφτονται τις διακοπές, το ουζάκι στη θάλασσα, τη χαλάρωση στην ξαπλώστρα και ετοιμάζουν βαλίτσες για... άλλη γη κι άλλα μέρη, μακριά από το κλεινόν άστυ.

Μαγιό, αντηλιακό, παρεό, καπέλο, γυαλιά και σαγιονάρες “στριμώχνονται” σε μια βαλίτσα και γίνονται η καθημερινή καλοκαιρινή “στολή” για τους επόμενους δύο μήνες. Και ιδού το μεγάλο δίλημμα: Μπικίνι ή ολόσωμο; Η Κατερίνα Καινούργιου μας δίνει την απάντηση:

Η Κατερίνα Καινούργιου επιλέγει μπικίνι σε έντονα χρώματα

Και για σένα που πριν το φορέσεις θεωρείς πως πρέπει να χάσεις 2-3 κιλάκια, ιδού: Χάσε 6 κιλά μέσα σε μόνο δυο εβδομάδες

Μαγιό Κατερίνας Καινούργιου
decoro.gr/ ΚΩΔ: 21990103

Tip

Αν έχεις το κορμί της, δίλημμα δεν υπάρχει. Βάζεις ό,τι θέλεις και (δικαίως) τραβάς όλα τα βλέμματα πάνω σου. Παρόλα αυτά η Κατερίνα ξέρει να τονίζει το μπούστο της, επιλέγοντας ένα μπαλκονέ τοπ με τιράντες που φτάνουν σχεδόν στους ώμους. Αν έχεις “πλούσιο” στήθος, το σχέδιο αυτό θα σου χαρίσει και στήριξη και... έξτρα φωτογένεια!