Καλοντυμένες και κακοντυμένες στα βαφτίσια του γιου της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου & του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

Ποιες κατάφεραν να εντυπωσιάσουν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καλοντυμένες και κακοντυμένες στα βαφτίσια του γιου της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου & του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

Στο Καβούρι και συγκεκριμένα στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του γιου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στο Riviera Coast η οποία ήταν μέσα στην χλιδή με live μουσική από τις Μέλισσες και πυροτεχνήματα.

Η παρουσιάστρια έδειχνε πολύ εντυπωσιακή μέσα στο λευκό φόρεμα της κατά την διάρκεια της τελετής ενώ στην δεξίωση αποφάσισε να φορέσει μια τουαλέτα υπερπαραγωγή για να υποδεχτεί τους καλεσμένους της.

Καλεσμένοι στα βαφτίσια εκτός των συγγενών του ζευγαριού αλλά και συνεργατών, ήταν η Ιωάννα Μπούκη με τον Αντώνη Σρόιτερ, ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης με την σύζυγό του, Νίκη Θωμοπούλου, ο Γιώργος Πατούλης, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με την σύζυγό του, Ελένη Καρβέλα, η Ιωάννα Σιαμπάνη με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο και πολλοί άλλοι.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στην δεξίωση και απαθανάτισε τους καλεσμένους να ποζάρουν χαμογελαστοί, ευδιάθετοι και... στιλάτοι!

Τι φόρεσαν οι καλεσμένοι στα βαφτίσια του γιου Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλου

Από τις πιο καλοντυμένες ήταν σίγουρα η Ιωάννα Σιαμπάνη η οποία φόρεσε ένα μάξι ροζ στραφταλιζέ φόρεμα με ανοίγματα στη μέση και έξω τους ώμους. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ασημί σκουλαρίκια και ίδιους χρώματος τσάντα.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Ιωάννα Σιαμπάκη Τζίμης Σταθοκωστόπουλος

Από την άλλη, η Ιωάννα Μπούκη επέλεξε ένα επίσης μάξι φόρεμα ωστόσο σε μαύρο χρώμα. Είχε άνοιγμα στη μέση και ιδιαίτερη λεπτομέρεια στο λαιμό. Το σύνολο ολοκλήρωσε με μαύρη handbag Prada.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Ιωάννα Μπούκη Αντώνης Σρόιτερ

Φόρεμα λευκού χρώματος με δαντέλα σε μίνι μήκος φόρεσε η σύζυγός του Κωσταντίνου Μπογδάνου, Ελένη Καρβέλα. Επέλεξε να το συνδυάσει με ροζ γόβες και σομόν τσάντα ώμου.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Η σύζυγος του Γιάννη Μαρακάκη φόρεσε μάξι αέρινο φόρεμα με σκίσιμο στο πόδι και ανοιχτό μπούστο σε μελιτζανί χρώμα. Τα πέδιλα της ήταν μπεζ ενώ κρατούσε μικρή handbag.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Γιάννης Μαρακάκη σύζυγος

Ίδιου στιλ φόρεμα με την Ελένη Καρβέλα επέλεξε και η Χριστίνα Παππά.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Χριστίνα Παππά

ΠΗΓΗ Ε