Αποκλειστικό: Σε ποια εταιρεία ανήκει το νυφικό που φόρεσε στον γάμο της με τον Stan η Βέρα Σωτηροπούλου

Όλες οι λεπτομέρειες

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Όρκους αιώνιας αγάπης αντάλλαξε το Σάββατο (9/9) ο γνωστός τραγουδιστής Stan, με την αγαπημένη του, Βέρα Σωτηροπούλου και το σκηνικό ήταν κάτι περισσότερο από μαγευτικό (δείτε εδώ τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr).

Ο γάμος έγινε στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη Δέτη, στον τόπο καταγωγής του Stan, στο νησί της Πάρου και η νύφη ήταν φυσικά μια κούκλα μέσα στο λευκό νυφικό που επέλεξε για την πιο όμορφη μέρα της ζωής της. Δεν σταμάτησε να χαμογελά και να κοιτάζει στα μάτια τον άντρα που επέλεξε να έχει δίπλα της όλη της την ζωή.

Το νυφικό της Βέρας Σωτηροπούλου

Βέρα Σωτηροπούλου: Σε ποια εταιρεία ανήκει το νυφικό που φόρεσε στον γάμο της με τον Stan

Το νυφικό που φόρεσε η Βέρα Σωτηροπούλου ήταν από τις αποκλειστικές συλλογές που έχει η Primalicia. Αστραφτερό τούλι με μπούστο στο ύφος κορσέ και off the shoulder μανίκι. Πέπλο από το ίδιο αστραφτερό τούλι με glitter για απόλυτη λάμψη.

Το Youweekly.gr επικοινώνησε, μάλιστα, με τους ιθύνοντες του Primalicia οι οποίοι χαρακτήρισαν την Βέρα γλυκύτατη γεμάτη θετική αύρα και καλοσύνη!

Βέρα Σωτηροπούλου: Σε ποια εταιρεία ανήκει το νυφικό που φόρεσε στον γάμο της με τον Stan

Το who is who της Βέρας

Η Βέρα Σωτηροπούλου είναι 27 ετών, δικηγόρος, αγαπά ιδιαίτερα τα ταξίδια και έχει ένα γαλλικό μπουλντόγκ που αποτελεί τη μεγάλη της αδυναμία! Βρίσκεται στο πλευρό του Stan πάνω από 4 χρόνια και τον στηρίζει σιωπηλά και διακριτικά σε κάθε του βήμα και απόφαση. Η σχέση τους έγινε για πρώτη φορά γνωστή τον Φεβρουάριο του 2020 όταν φωτογράφοι τους είχαν απαθανατίσει να απολαμβάνουν τη βόλτα τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο.