Γάμος Stan & Βέρας Σωτηροπούλου: Δάκρυσε μόλις είδε τη νύφη να πλησιάζει στην εκκλησία - Με νταούλια και βιολιά η είσοδος στο μοναστήρι

Αποκλειστικές φωτογραφίες με το αστραφτερό νυφικό και τα χαμόγελα που αντάλλασσε το ζευγάρι στο μυστήριο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου ο αγαπημένος τραγουδιστής Stan ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον έρωτα της ζωής του, Βέρα Σωτηροπούλου. Μετά από τρία περίπου χρόνια σχέσης αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης μπροστά σε συγγενείς και φίλους σε ένα όμορφο μυστήριο στην Πάρο (δείτε εδώ βίντεο από το pre-wedding party τους στο νησί).

Η νύφη ξεκίνησε τις ετοιμασίες από νωρίς, με τις φίλες της να δημοσιεύουν στα social media τις πρώτες φωτογραφίες από όλα όσα συνέβαιναν στο σπίτι της, με την ίδια να φοράει μία λευκή ρόμπα η οποία πάνω έγραφε «νύφη», μαζί με το όνομά της, περικυκλωμένα από πράσινα φύλλα και ροζ άνθη.

Φωτογραφίες από τον γάμο του Stan και της Βέρας Σωτηροπούλου

Γάμος Stan προετοιμασία νύφης

Και αφού οι ετοιμασίες τελείωσαν και κανείς από τους δύο δεν ανέβασε κάτι παραπάνω στα προφίλ τους, το youweekly.gr βρέθηκε εκεί για να απαθανατίσει κάθε στιγμή του ζευγαριού σε αυτή την ιδιαίτερη μέρα τους.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε ένα Μοναστήρι κοντά στη Νάουσα της Πάρου, με τους καλεσμένους να μην ξεπερνούν τους 15, και στολισμός που επέλεξαν οι δυο τους ήταν άκρως εντυπωσιακός και ταυτόχρονα λιτός, με λευκά κυρίως τριαντάφυλλα, με τα υπόλοιπα να είναι σε κρεμ και μπεζ αποχρώσεις.

γάμος Stan στολισμός

γάμος Stan μοναστήρι

γάμος Stan στέφανα

Ο γαμπρός έφτασε συνοδευόμενος από την οικογένειά του και, μάλιστα, μετά μουσικής, με νταούλια και παραδοσιακούς ήχους, ενώ η νύφη έφτασε συνοδευόμενη από τον πατέρα και τον αδερφό της. Το νυφικό της είναι πολύ ιδιαίτερο, με στρας και μπούστο - κορσέ. Είχε τα μαλλιά της λυτά σε μπούκλες και το μακιγιάζ της ήταν απαλό.

γάμος Stan είσοδος

γάμος Stan οικογένεια

γάμος Stan νύφη

γάμος Stan είσοδος νύφης

Ο τραγουδιστής μόλις την είδε δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του και δάκρυσε, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της τελετής κοιτούσαν ο ένας τον άλλο και χαμογελούσαν!

γάμος Stan αντίδραση μόλις είδε νύφη

γάμος Stan αντίδραση

γάμος Stan με Βέρα

γάμος Stan

γάμος Stan με Σωτηροπούλου