Σήμερα (9/9) ο γάμος του Stan και της Βέρας Σωτηροπούλου

Πού θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Stan
Instagram / Stan

Ο Stan είναι ένας από τους διάσημους τραγουδιστές της εγχώριας showbiz ο οποίος δεν ήθελε να γίνεται θέμα συζήτησης στα κανάλια και στα περιοδικά εξαιτίας της προσωπικής του ζωής, γι' αυτό και δεν πραγματοποιούσε ποτέ δημόσιες εμφανίσεις με τις συντρόφους του.

Τα τελευταία χρόνια, όμως, βρίσκεται σε σχέση με την Βέρα Σωτηροπούλου, και αποφάσισε πως αφού είναι τρελά ερωτευμένος και έχει βρει τη γυναίκα της ζωής του, δεν υπάρχει λόγος να κρύβεται. γι' αυτό και μόνος του έκανε διάφορες τρυφερές αναρτήσεις στα social media του για εκείνη (δείτε εδώ τα όμορφα λόγια του για την επέτειό τους).

Ο γάμος του Stan

Τα πράγματα, ωστόσο, από σήμερα, Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, θα γίνουν ακόμη πιο επίσημα, αφού το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης σε Μοναστήρι κοντά στη Νάουσα της Πάρου, όπου θα πραγματοποιηθεί ο γάμος τους. Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί σε κλειστό κύκλο, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει και οι καλεσμένοι είναι πολύ συγκεκριμένοι.

Δείτε επίσης: Με τεράστιο γκρι καναπέ και ξύλινα φωτιστικά - Το super μοντέρνο σπίτι τους

Έκαναν, μάλιστα, και pre-wedding party και η δικηγόρος δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα στον προφίλ της στο Instagram, από τους χορούς τα τραγούδια και τα σπασμένα πιάτα.

Φωτογραφίες από το bachelorette party της Βέρας Σωτηροπούλου

Το Πάσχα που μας πέρασε έκλεισαν 3 χρόνια σχέσης και τώρα, λίγους μήνες μετά έχουν μπει στην τελική ευθεία για τις προετοιμασίες του γάμου τους!

Είναι ένα από τα ζευγάρια που επιθυμούν κι έχουν καταφέρει να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, η χαρά της Βέρας φαίνεται πως είναι τόσο μεγάλη που δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες από το μπάτσελορ πάρτι που της ετοίμασαν οι κολλητές της φίλες.

Υπέρλαμπρη, ντυμένη στα λευκά και πιο ευτυχισμένη από ποτέ μοιράστηκε τα παρακάτω στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο instagram κι εννοείται πως τα σχόλια και τα likes έπεσαν σαν βροχή!

Παντρεύεται ο Stan - Φωτογραφίες και βίντεο από το φαντασμαγορικό μπάτσελορ της μέλλουσας γυναίκας του

Παντρεύεται ο Stan - Φωτογραφίες και βίντεο από το φαντασμαγορικό μπάτσελορ της μέλλουσας γυναίκας του

Παντρεύεται ο Stan - Φωτογραφίες και βίντεο από το φαντασμαγορικό μπάτσελορ της μέλλουσας γυναίκας τουΠαντρεύεται ο Stan - Φωτογραφίες και βίντεο από το φαντασμαγορικό μπάτσελορ της μέλλουσας γυναίκας τουΠαντρεύεται ο Stan - Φωτογραφίες και βίντεο από το φαντασμαγορικό μπάτσελορ της μέλλουσας γυναίκας του