«Να βρείτε ένα άνθρωπο να...» - Το συγκινητικό μήνυμα του Stan για την επέτειο με το κορίτσι του

Πόσα χρόνια είναι μαζί;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Να βρείτε ένα άνθρωπο να...» - Το συγκινητικό  μήνυμα του Stan για την επέτειο με το κορίτσι του

O Stan βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής του καθώς μετά τα ευχάριστα για τη συμμετοχή του σε πολύ γνωστή σειρά, την Τρίτη του Πάσχα 26/4 έκανε μια πολύ γλυκιά ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σχετικά με τη σχέση του.

Ο τραγουδιστής και η καλή του είναι πολύ καλά μαζί και αυτό αποδεικνύεται από το post, που έκανε για τα 3 χρόνια σχέσης τους. Με μια σειρά φωτογραφιών, που απαθανατίζεται ο έρωτας τους, θέλησε να την ευχαριστήσει για όσα έχουν ζήσει παρέα.

Η ερωτική εξομολόγηση του Stan για τη σύντροφο του και την επέτειο τους

«Να βρείτε ένα άνθρωπο να κάνει τη ζωή σας ομορφότερη κάθε μέρα . Να ζείτε μαζί του τη ζωή στο μέγιστο βαθμό . Ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που πέρασα 1 χρόνο ακόμα κοντά σου και που με κάνεις να αισθάνομαι τόσο τυχερός στο πλευρό σου», έγραψε ο Stan.

«Είμαι πολύ τυχερός που έχω...»

Ο γνωστός τραγουδιστής Stan βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 16/11 καλεσμένος στην βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2night show» όπου μίλησε στον παρουσιαστή, Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλους και για όλα.

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του σύντροφο, Βέρα Σωτηροπούλου καθώς οι δυο τους είναι μαζί τα τελευταία χρόνια. Από την άλλη, το βλέπουμε κάθε Σάββατο στο φιλανθρωπικό show «J2US» μαζί με την Μάρα Μεϊμαρίδη.

«Δεν ξέρω αν θα πάρω μαζί μου τη σύντροφό μου. Θα λείπω περίπου 20 ημέρες. Η αλήθεια είναι ένα από τιμήματα που πρέπει να πληρώσει κάποιος, για να μπορεί να κάνει κάποιος αυτό που κάνω.

Είμαι πολύ τυχερός που έχω αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου, γιατί είναι πολύ σπάνιο ένας άνθρωπος να σου δίνε την ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου και να σε αγαπάει όπως ακριβώς είσαι. Είμαι πολύ τυχερός».

TAGS