Είναι επίσημο! Ο Stan εισβάλλει σε επιτυχημένη σειρά - Ξεκίνησαν τα γυρίσματα

Το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι επίσημο! Ο Stan εισβάλλει σε επιτυχημένη σειρά - Ξεκίνησαν τα γυρίσματα

Αλλαγή στην καριέρα του φαίνεται πως θέλει να κάνει ο Stan, ο οποίος ανακοίνωσε το νέο επαγγελματικό του βήμα μέσα από τα social media. Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης θα ασχοληθεί με μια άλλη τέχνη εκτός της μουσικής, αυτή της υποκριτικής.

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Stan

Ο Stan, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος, θα συμμετάσχει στο νέο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «Έτερος Εγώ» στην Cosmote Tv. (Δείτε εδώ πότε επιστρέφει η επιτυχημένη σειρά)

«Θυμάμαι ακόμα την ημέρα που είδα 5 επεισόδια μαζεμένα του Έτερος Εγώ χωρίς να μπορώ να σταματήσω. Θυμάμαι ακόμα τη ημέρα που γνώρισα τον Σωτήρη Τσαφούλια και την χημεία που είχαμε από τη πρώτη στιγμή! Θυμάμαι ακόμα τη στιγμή που μου ζήτησε να συμμετέχω στον επόμενο κύκλο της καλύτερης ελληνικής σειράς και το πόση χαρά ένιωσα σαν ένας απλός θαυμαστής της».

«Θυμάμαι ακόμα και δε θα ξεχάσω ποτέ το άγχος και την ανυπομονησία που ένιωσα την ημέρα που είχαμε γύρισμα! Έτσι λοιπόν ανυπομονώ να δω μαζί σας τον νέο κύκλο του Έτερος Εγώ αποκλειστικά στην #cosmotetv».

«Μη σταματάτε ποτέ να ονειρεύεστε. Ο κόσμος είναι γεμάτος υπέροχους και ταλαντούχους ανθρώπους που σε περιμένουν να τους γνωρίσεις. Δε μπορώ να περιμένω να ακούσετε το τραγούδι που ετοιμάσαμε με το Σωτήρη και θα κυκλοφορήσει σύντομα για να καταλάβετε ότι εκτός από σούπερ σκηνοθέτης γράφει και σούπερ σουξέ» συμπλήρωσε ο Σταν στη δημοσίευση που έκανε συνοδεύοντας την από φωτογραφικά στιγμιότυπα πλάι στον σκηνοθέτη της σειράς «Έτερος Εγώ», Σωτήρη Τσαφούλια.

Στιγμές ευτυχίας για τον Stan και την σύντροφό του, Βέρρα

Φουλ ερωτευμένος είναι ο Stan με την σύντροφό του Βέρρα Σωτηροπούλου. Το ζευγάρι μπορεί να κρατάει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, έχουμε δει πολλές κοινές και ρομαντικές αναρτήσεις τους στα social media.

Χθες για παράδειγμα που η Βέρρα είχε την ονομαστική της εορτή, ο τραγουδιστής που αποχώρησε από το χθεσινό live του J2US όπου συμμετείχε με την Μάρα Μεϊμαρίδη, θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια με μια φωτογραφία τους.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο STAN δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις διακοπές τους στο εξωτερικό και με αυτό τον τρόπο της είπε "χρόνια πολλά" και δημόσια.

Στιγμές ευτυχίας για τον STAN και την σύντροφό του, Βέρρα