J2US - highlights 4/12: Ο τσακωμός της Ψυχαράκη, η Πατούλη και η αποχώρηση του ειδώλου

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
J2US - highlights 4/12: Ο τσακωμός της Ψυχαράκη, η Πατούλη και η αποχώρηση του ειδώλου

Ρεσιτάλ έδωσαν χθες 4/12 όλοι οι παίκτες του J2us, το οποίο ήταν απολαυστικό. Είχαμε επικές εμφανίσεις, εντάσεις, αλλά και μια αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς...

Τα 4/12 highlights του J2US

Έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας ο Νίκος Κοκλώνης με το σουξέ του στην έναρξη του show

Μέσα από την συχνότητα του ALPHA ξεκίνησε ένα ακόμη live του μουσικού show «Just the two of us». Αυτή τη φορά, ο Νίκος Κοκλώνης επέλεξε να ξεκινήσει άκρως εντυπωσιακά με αφορμή την γιορτινή διάθεση που έχει λόγω Χριστουγέννων που καταφθάνουν από στιγμή σε στιγμή.

Έτσι, ο γνωστός παρουσιαστής επέλεξε να τραγουδήσει στη σκηνή το δικό του τραγούδι και μεγάλη επιτυχία, «Γούτσου Γούτσου».

Βέβαια, δεν ήταν μόνος αφού δίπλα του είχε χρυσούς αγιοβασίληδες, ενώ δεν δίστασε να χορέψει μιας και έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας, μπροστά από ένα φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικα στολισμένο σκηνικό.

Η super Κική με τον Γιώργο Βελισσάρη δεν κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις - «Ήταν σαν να ήσουν μαγκωμένη»

To πρώτο ζευγάρι ανέβηκε στην σκηνή! Ο λόγος για την Super Κική και τον Γιώργο Βελισσάρη όπου τραγούδησαν «Τα καλύτερα παιδιά» της Ζόζεφιν.

Οι δυο τους κέρδισαν τις εντυπώσεις όχι για την φωνή τους αυτή τη φορά αλλά για την σκηνική τους παρουσία με αποτέλεσμα να πάρουν μια αρκετά ικανοποιητική βαθμολογία από την κριτική επιτροπή.

Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή δεν δίστασε να σχολιάσει χαρακτηριστικά: «Πάρα πολύ ωραία η προσέγγιση σε αυτό το τραγούδι. Είχε αστάθειες αλλά έχεις βελτιωθεί. Κάτι είχε και κάτι δεν είχε. Δεν το υποστήριξες, ήταν σαν να ήσουν μαγκωμένη».

Τα πήρε στο κρανίο ο Φασουλής με την Ψυχαράκη - «Μη μιλήσεις αν δεν τελειώσω»

Στην σκηνή του μουσικού show ανέβηκαν μετά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μαζί με τον Χάρη Βαρθακούρη όπου κλήθηκαν να τραγουδήσουν το «Καλημέρα καινούρια μου αγάπη». Βέβαια όταν ήρθε η στιγμή της κριτικής επιτροπής να σχολιάσει τα όσα άκουσε, τα σχόλια δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικά.

Μάλιστα, ο Σταμάτης Φασουλής ανέφερε χαρακτηριστικά στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Η εμφάνιση ήταν πολύ ωραία, δεν μου άρεσε στο κουπλέ που δεν υπήρχε ο Χάρης. Γεννημένη σολίστ δεν καταδέχτηκες να τον κοιτάξεις ενώ ο άμοιρος, ο άγιος, ο όσιος Χάρης… τι τραβάς… πήγε να σε κοιτάξει.

Μη μιλήσεις αν δεν τελειώσω, είδε την σολιστάρα να σολάρει προς το άπειρο. Ε είναι κρίμα όλα αυτά τα πράγματα! Καταδέξου να κοιτάξεις τον συμπαίκτη σου, δεν είναι κακό».

Απαστράπτουσα η Μαρίνα Πατούλη στη σκηνή - Θα παραμείνει στο show;

Μετά από μια αρκετά δύσκολη εβδομάδα για την Μαρίνα Πατούλη η οποία ανακοίνωσε δημόσια πως πρόκειται να αποχωρήσει οικειοθελώς από το μουσικό show, ανέβηκε στην σκηνή.

Ωστόσο, η ίδια το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε για μια τελευταία φορά στο πλευρό του Στέλιου Διονυσίου. Μάλιστα, τόσο ο Νίκος Κοκλώνης όσο και οι κριτές δεν δίστασαν να τονίσουν το πόσο πολύ θέλουν την Μαρίνα Πατούλη να παραμείνει στο J2US.

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Περνάω πολύ όμορφα και αυτόν τον αγαπημένο τον Νίκο δεν μπορώ να του χαλάσω χατίρι λέτε να μείνω στο J2US; Αυτό μου θυμίζει μια ελληνική ταινία… Να μπω ή να βγω».

Συγκινεί ο Light για τον Mad Clip - «Ο βασιλιάς ήταν ένας…»

Ο γνωστός καλλιτέχνης μεταξύ άλλων αφού πρώτα ξεσήκωσε τόσο τους κριτές όσο και τους τηλεθεατές με τις επιτυχίες του, μίλησε επίσης και για τον χαμό του Mad Clip με τον οποίο ήταν κολλητοί.

«Με πήρανε τηλέφωνο και μου είπανε να νέα. Στην αρχή δεν το πίστευα, αλλά σιγά – σιγά άρχισε να μπαίνει στην πραγματικότητα. Σίγουρα ήταν μια τεράστια απώλεια και σε προσωπικό επίπεδο για τους ανθρώπους που τον ξέραμε και τον αγαπούσαμε αλλά ακόμα και για τους θαυμαστές και τον κόσμο που μπορεί να τον ήξερε μέσα από το youtube, ήταν μια τεράστια απώλεια»

Όσο για την επιτυχία ως τράπερ, ο Light τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι δίκοπο μαχαίρι το να σε θαυμάζουν τα νέα παιδιά και να σε βλέπουν ως κάτι που θα ήθελαν να γίνουν, αλλά παράλληλα αυτό σου δίνει και μία ευθύνη την οποία δεν ξέρω αν θέλω σαν καλλιτέχνης να την έχω επάνω μου».

Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε

Στο κλείσιμο της βραδιάς, ωστόσο, κάποιοι θα έπρεπε να αποχωρήσουν οριστικά από το J2US καθώς συγκέντρωσαν την χαμηλότερη βαθμολογία στον συμψηφισμό των βαθμών των κριτών και του κοινού.

Έτσι, σύμφωνα με τον παρουσιαστή δεν θα διαγωνιστούν ξανά η Μάρα Μεϊμαρίδη και ο Σταν! «Ανάσταση» αναφώνησε με χιούμορ η κα. Μεϊμαρίδη.