Ξαφνικά εκτός J2US η Μαρίνα Πατούλη

Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξαφνικά εκτός J2US η Μαρίνα Πατούλη

Με μία τεράστια ανατροπή έκλεισε το χθεσινό (27/11) live του J2US καθώς η Μαρίνα Πατούλη λίγο πριν το φινάλε θέλησε να ανακοινώσει στην κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό πως αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το δημοφιλές show.

Η ίδια εξήγησε πως επέλεξε να συμμετέχει στο J2US καθαρά για τον φιλανθρωπικό του σκοπό, κάτι το οποίο αμφισβητήθηκε, αφήνοντας αιχμές για την ένταση που υπήρξε κατά την κριτική της από τη Δέσποινα Βανδή.

Η απόφαση της Μαρίνας Πατούλη να αποχωρήσει από το J2US

«Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την τιμή που μου κάνατε να είμαι εδώ μαζί σας, ο Νίκος είναι φίλος καρδιάς. Πράγματι δεν μπορώ να συνεχίσω γιατί οι υποχρεώσεις μου είναι πολλές.

Πέρασα πάρα πολύ όμορφα, ήταν μία εξαιρετική εμπειρία για εμένα όμως να δώσουμε θέση στα νέα παιδιά να διαγωνιστούν γιατί εγώ ποτέ δεν ήθελα να διεκδικήσω κάτι ο λόγος που ήρθα εδώ είναι ο φιλανθρωπικός σκοπός και αυτό αμφισβητήθηκε. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για τις τόσο όμορφες στιγμές, δεν το έχω με το τραγούδι», είπε χαρακτηριστικά.

H απάντηση της Μαρίνας Πατούλη στην κριτική που δέχθηκε από τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο

Στον Αργύρη Παπαργυρόπουλο απάντησε η Μαρίνα Πατούλη, όταν σε πρόσφατες δηλώσεις του την είπε "τηλεοπτικό σκουπίδι" που πήγε να συμμετάσχει στο Just the 2 of us. Η ίδια λοιπόν τον "πετσόκοψε" με μερικές μονάχα λέξεις.

«Είναι δυνατόν αυτή η γυναίκα, με μια καριέρα τέτοια που είχε δίπλα της έναν άντρα επώνυμο, ή η άλλη που είναι επιστήμονας ή η άλλη με κάτι αρώματα να πάνε στο J2US και να γίνουν τηλεοπτικό σκουπίδι; Για ποιο λόγο; Για να της μάθει ο κόσμος; Να βγει δημόσια και να πει ότι πήρε το διαζύγιο; Η πρώτη είναι η κυρία Πατούλη που παίρνει διαζύγιο; Επιτρέπεται τώρα να βγούνε αυτά τα πράγματα; Είναι ντροπής πράγματα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας - δείτε το βίντεο.

«Όταν πήγε ο γιος του πέρυσι δεν ήταν τηλεοπτικό σκουπίδι; Άρα μια γυναίκα είναι τηλεοπτικό σκουπίδι όταν για φιλανθρωπικό σκοπό θα τραγουδήσει ακόμα κι αν δεν το ‘χει, θα τσαλακωθεί και θα κάνει χιούμορ;», είπε αρχικά.

«Πώς και το είπε αυτό ο Αργύρης; Δεν θυμόταν ότι ο γιος του ήταν νικητής στο J2US;», σχολίασε η Ναταλία Γερμανού.