J2US: "Ήταν ένα τραγούδι που την εξέθεσε" - "Κόλαφος" η Δέσποινα Βανδή με την Μαρίνα Πατούλη

"Ήταν η πιο λάθος επιλογή που έχω ακούσει μέχρι σήμερα"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US:

Λίγο μετά την αποψινή (27/11) εμφάνιση της Super Κική, στην σκηνή του J2US ανέβηκε η Μαρίνα Πατούλη με τον νέο παρτενέρ της, Θάνο Πετρέλη και ερμήνευσαν το «Χειροκρότημα» της Άλκηστης Πρωτοψάλτη.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά, καθώς η εμρηνεία της ήταν απογοητευτική, ο τόνος της αρκετά λάθος, με την κριτική επιτροπή να είναι φανερά δυσαρεστημένη.

«Δεν ήταν ο τόνος της, Θάνο. Ευτυχώς, σήμερα δεν ψηφίζει ο κόσμος. Ήταν η πιο λάθος επιλογή που έχω ακούσει μέχρι σήμερα. Αυτό το τραγούδι ήταν για εσένα. Θα έπρεπε να φροντίσεις να τη βοηθήσεις, να είναι το τραγούδι στη δική της τονική. Ήταν σαν να σολάρεις μόνος σου. Θα έπρεπε ή να αλλάξετε τόνο ή τραγούδι.

Ήταν ένα τραγούδι που την εξέθεσε. Ένιωσα ότι δεν το ήθελες, πήγαινες πάνω στη σκηνή σαν να έκλαιγες» είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Η εμφάνιση Πατούλη - Πετρέλη στο J2US

Κόλαφος η Μαρίνα Πατούλη: «Όταν πήγε ο γιος του στο J2US δεν ήταν τηλεοπτικό σκουπίδι;»

Στον Αργύρη Παπαργυρόπουλο απάντησε η Μαρίνα Πατούλη, όταν σε πρόσφατες δηλώσεις του την είπε "τηλεοπτικό σκουπίδι" που πήγε να συμμετάσχει στο Just the 2 of us. Η ίδια λοιπόν τον "πετσόκοψε" με μερικές μονάχα λέξεις.

«Είναι δυνατόν αυτή η γυναίκα, με μια καριέρα τέτοια που είχε δίπλα της έναν άντρα επώνυμο, ή η άλλη που είναι επιστήμονας ή η άλλη με κάτι αρώματα να πάνε στο J2US και να γίνουν τηλεοπτικό σκουπίδι; Για ποιο λόγο; Για να της μάθει ο κόσμος; Να βγει δημόσια και να πει ότι πήρε το διαζύγιο; Η πρώτη είναι η κυρία Πατούλη που παίρνει διαζύγιο; Επιτρέπεται τώρα να βγούνε αυτά τα πράγματα; Είναι ντροπής πράγματα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας - δείτε το βίντεο.

«Όταν πήγε ο γιος του πέρυσι δεν ήταν τηλεοπτικό σκουπίδι; Άρα μια γυναίκα είναι τηλεοπτικό σκουπίδι όταν για φιλανθρωπικό σκοπό θα τραγουδήσει ακόμα κι αν δεν το ‘χει, θα τσαλακωθεί και θα κάνει χιούμορ;», είπε αρχικά.

«Πώς και το είπε αυτό ο Αργύρης; Δεν θυμόταν ότι ο γιος του ήταν νικητής στο J2US;», σχολίασε η Ναταλία Γερμανού.